IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Multumiri DJTS și directorului Romeo Lungu!

Printre premiații de săptămâna trecută, s-a numărat și ziarul nostru on line, ca o recunoaștere a valorii dar și a faptului că nu e destul să fii de mult timp pe piață ca să captezi interesul publicului. 

Citește mai departe:Multumiri DJTS și directorului Romeo Lungu!

Viorel Holban versus ANI, scor zero la unu

Primarul din Râmnicu Sărat ar putea pierde mandatul, după ce ANI l-a declarat incompatibil, iar Curtea de Apel Ploiești a respins contestația edilului ca fiind neîntemeiată.

Citește mai departe:Viorel Holban versus ANI, scor zero la unu

Popică uneperistul!

Senatorul Popa, cel care s-a întors recent la un partid din care nu plecase, după cum declara liderul PPDD Buzău este acum uneperist cu acte în regulă. Întâmplarea face că, deși la Buzău partidul lui Oprea nu prea are nici membri nici organizații, el are acum doi parlamentari, pe Eugen Nicolicea și pe Constantin Popa.

Citește mai departe:Popică uneperistul!

Pionerii de ieri, useliştii de mâine!

Cine să fie oare, puştiul mirat pentru care copy paste era SF iar Tătucul de alături, Cârmaci al unei corăbii mergând spre împliniri măreţe, singurul exemplu de urmat pentru un copil care niciodată n-a mâncat salam cu soia? Naumovici ştie...

Citește mai departe:Pionerii de ieri, useliştii de mâine!

CINE ESTE BUNICUL LUI VICTOR PONTA ? ? ? ?

Sursele  noastre  din  interiorul  PSD  sustin  ca  bunicul  matern  al  lui  Victor  Ponta  era  evreul-rus  Naumovici ( ulterior  mama Premierului  si-a  scurtat  numele  in  ” Naum ” , din  motive  lesne  de  inteles ) .

Citește mai departe:CINE ESTE BUNICUL LUI VICTOR PONTA ? ? ? ?

Cezar Preda, astazi, in conferinta de presa: “Gagu l-a ameninţat pe avocatul Ciprian Ene”. Consilierul confirmă că a fost sunat de afacerist.

Proiectul de hotărâre care se referă „trecerea terenului situat în municipiul Buzău, tarlaua 31, parcela 374 din proprietatea privată în proprietatea publică a municipiului, precum şi încetarea dreptului de superficie constituit în favoarea Societăţii Comerciale <Concas> S.A. Buzău” naşte controverse în Consiliul Local Municipal.

Citește mai departe:Cezar Preda, astazi, in conferinta de presa: “Gagu l-a ameninţat pe avocatul Ciprian Ene”....

În vremurile bune!

Nu , în această fotografie, alături de mine nu este Dan Chişu, deşi mulţi au spus că asemănarea e izbitoare.E bunul meu prieten, pe vremea când amândoi scriam la Muntenia de Buzău şi mâncam o pâine amară de la Famiglia Cash.

Citește mai departe:În vremurile bune!

La mulţi ani, Flăcăiandrule!

N-o să-l întrebăm ce vârstă a împlinit, nici n-o să încercăm să aflăm pe alte căi. Pentru noi, cei care ne considerăm prietenii săi, va rămâne veşnicul Flăcăiandru, şi trebuie să.l sărbătorim cum se cuvine, asta mai după amiază. Până atunci însă, La Mulţi Ani, nea’ Traiane şi să-ţi dea Dumnezeu tot ce-ţi doreşti!

LA MULŢI ANI – Adi Sorel!

Redacţia urează ce-i de urat colegului de presă sportivă Adrian Soare, publicând din colecţia personală o fotografie document. 

Citește mai departe:LA MULŢI ANI – Adi Sorel!

Mareane, nici nu ştii, ce Ghiveci începi să fi!

Citesc despre cel mai nou mogul de presă din Buzău, Marean Ghiveciu, că are ziare on line şi mai vrea, că vrea să devină mai ceva ca Felix turnătorul în materie de presă şi mai vrea şi şefia PSD. 

Citește mai departe:Mareane, nici nu ştii, ce Ghiveci începi să fi!