IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Stop violenţei pe TEREN! Criminalii, la puşcărie! (reforma din fotbal trebuie să continue)

De ceva timp nu a mai apărut nimic legat de faptele vitejești ale veteranului Gheorghiță Rădulescu, sufletul echipei din Poșta Câlnău (actualmente Zărnești) și totodată spaima spectatorilor, arbitrilor, coechipierilor și adversarilor deopotrivă.

Citește mai departe:Stop violenţei pe TEREN! Criminalii, la puşcărie! (reforma din fotbal trebuie să continue)

Firmele lui Ivănescu – ATENTAT LA SIGURANŢA NAŢIONALĂ – Episodul UNU

            Aşa cum am promis, prezentăm astăzi a parte din firmele prin care George Ivănescu, afacerist de Poşta Câlnău, a reuşit să ţepuiască Statul Român cu sute de milioane de euro, bani pentru care în orice ţară civilizată şi fără pedeapsa capitală ar fi primit o condamnare cel puţin pe viaţă.

Citește mai departe:Firmele lui Ivănescu – ATENTAT LA SIGURANŢA NAŢIONALĂ – Episodul UNU

EXCLUSIVITATE: Evazionistul care l-a schimbat pe directorul Ilie, ATENTAT la SIGURANŢA NAŢIONALĂ

Aşa cum am promis, continuăm astăzi seria dezvăluirilor, dând şi numele omului care a reuşit să-l înlăture pe directorul Liviu Ilie de la şefia Finanţelor buzoiene pentru că acesta nu a acceptat să comită o serie de ilegalităţi pe care le vom trata în mai multe episoade cu date concrete, pentru că, aşa cum v-am obişnuit, lucrăm cu materialul clientului, în acest caz cu date oficiale de pe site-ul ANAF.

Citește mai departe:EXCLUSIVITATE: Evazionistul care l-a schimbat pe directorul Ilie, ATENTAT la SIGURANŢA NAŢIONALĂ

Senatoarea Doina Tudor, o oportunistă paraşutată la Buzău

            A candidat la Buzău, a câştigat, după care nimic nu s-a mai întâmplat, senatoarea Doina Tudor a uitat să mai treacă prin Colegiul unde în Campanie pupa de zor babe şi moşi, după care se dezinfecta cu spirt la maşină. Dar, după ce comisiile reunite economice şi de buget finanţe i-au audiat pe candidaţii pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), au fost aleşi  cei cinci membri executivi: Dan Radu Ruşanu, preşedinte, Daniel Dăianu, prim-vicepreşedinte, Ion Giurescu, Mircea Ursache şi Daniel Tudor, vicepreşedinţi.         Ultimul este soţul senatorului liberal de Buzău Doina Tudor, cea care se plângea că are bani în Băncile din Cipru şi îi este frică că nu-i va mai recupera

Citește mai departe:Senatoarea Doina Tudor, o oportunistă paraşutată la Buzău

Deputatul lucrărilor publice

Unii au intrat în Parlament, cum e cazul deputatului auto Gheorghe Coman pentru a vedea şi ei cum e acolo. Alţii însă, după ce au plătit copios şefului de partid, umblă zvonul că 50 000 de euro a fost preţul pe care l-a încasat Ion Vasile în 2008, se află déjà la al doilea mandat, şi dacă iniţial au urmărit doar imunitatea, acum fac bani frumoşi din lucrări cu statul. Mai précis cu primăriile din colegiu, unde atrag fonduri pentru diverse investiţii, după care firmele sale câştigă licitaţiile sau li se dau lucrările prin încredinţare directă.

Citește mai departe:Deputatul lucrărilor publice

Cine se scuză... se acuză

Cecilia Manolescu, care se teme că scaunul său de inspector şef  la ITM Buzău, ocupat cu ajutorul baronului Victor Mocanu este în pericol, se jură că nu are afinităţi politice. Deşi pe parcursul Campaniei Electorale de la locale a tras la greu în zona Râmnicului să-l scoată pe Victoraş din nou preşedinte la Consiliul Judeţean ea neagă orice alăturare a numelui său cu Partidul Conservator condus la Buzău de singurul deputat auto din România. Mai mult, spune că o recomandă performanţele manageriale, şi nu crede că va fi schimbată, câştigând postul în urma unui concurs după ce a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al CJ, decizie luată în urma unui ordin al lui Cezar Preda.

 

Doar că sursele noastre susţin în continuare că Manoleasca trage la greu pentru Gigioacă, şi a reuşit deja să-i înfiinţeze în zona Râmnicului patru organizaţii puternice, formate în special din foşti membri PSD şi foşti susţinători ai lui Victor Mocanu. De asemenea, tot Cecilica este cea care a stat la baza demiterii fostului preşedinte PC, prim procurorul Radu, şi numirea unei persoane de încredere din cercurile sale de apropiaţi. Se vede treaba că apolitica nu ştie vorba cu cine se scuză se acuză, aşa că o aşteptăm să nege în continuare evidenţa, şi promitem că vom veni cu date noi şi destul de incitante din culisele acestor jocuri.