IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Deputatul lucrărilor publice

Unii au intrat în Parlament, cum e cazul deputatului auto Gheorghe Coman pentru a vedea şi ei cum e acolo. Alţii însă, după ce au plătit copios şefului de partid, umblă zvonul că 50 000 de euro a fost preţul pe care l-a încasat Ion Vasile în 2008, se află déjà la al doilea mandat, şi dacă iniţial au urmărit doar imunitatea, acum fac bani frumoşi din lucrări cu statul. Mai précis cu primăriile din colegiu, unde atrag fonduri pentru diverse investiţii, după care firmele sale câştigă licitaţiile sau li se dau lucrările prin încredinţare directă.

Potrivit unui document incendiar intrat în posesia noastră, un astfel de parlamentar s-a implicat activ în subprogramul de care n-a auzit până acum nici dracul, denumit pompos “modernizarea satului românesc”, unde se vehiculează sume mari pentru diverse lucrări, unele efectuate doar pe hârtie. Nu că ar fi cazul aici, deşi nu am verificat încă în teren, dar scriptic, la cinci dintre lucrările în care este implicat deputatul nostru, în comunele Amaru, sat Dulbanu, Costeşti sat Pietrosu, Glodeanu Sărat, satele Pitulicea şi Căldăruşanca, Cilibia, cu satele Mânzu şi Movila Oii, precum şi Smeeni, în satul Udaţi-Mânzu, doar anul acesta, firmele sale vor încasa în jur de 13 miliarde de lei.

Nu-i aşa că-i o sumă frumuşică, pe praful ăsta? Nu pierdeţi, zilele următoare, dezvăluiri incendiare cu privire la acest subiect, şi nu numai, doar aici, pe www.opinialubisca.ro.