IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Senatorul Popa, un câştig pentru Buzău

           

            Mulţi au strâmbat din nas când au aflat că Popică, pentru prieteni, acum senatorul Constantin Popa a câştigat un loc în Parlament, deşi în timp, acolo unde s-a implicat, a demonstrat că poate pune atât suflet, cât şi contribui financiar din propriul buzunar pentru rezolvarea unor probleme ale celor care i-au solicitat ajutorul.

Citește mai departe:Senatorul Popa, un câştig pentru Buzău

Singurul care promite

          Cum nu ne stă în fire să lăudăm, am chibzuit ceva dacă să scriem sau nu despre unul dintre parlamentarii noștri, USL-istul Marcel Ciolacu, deși simplul fapt că l-a zdrobit în Colegiul 7 pe Cezar Preda, îl recomandă a fi un potician de viitor.

Citește mai departe:Singurul care promite

Un securist fugit de acasă

La data când s-a anunţat candidatura paraşutatului Eugen Nicolicea, mulţi dintre noi ne-am revoltat, ştiind, din presa vremii, cam ce fel de om este. La data respectivă, chiar se scria despre Nicolicea, pe care nimeni nu l-a mai văzut prin Colegiu după ce a fost votat: “EUGEN NICOLICEA- candidat din partea USL-ului pe colegiul 6 deputati.

Citește mai departe:Un securist fugit de acasă

Consiliul Judetean, o afacere de familie

Continuăm şi astăzi periplul printre cei pe care i-am trimis în Parlament cu o figură emblematică am putea spune, şi tot cu ajutorul colegilor din presa centrală, încercăm să facem portretul fostului preşedinte al CJ, Victor Mocanu, cum a fost el prezentat la data respectivă, când se pregătea să-şi facă somnul de relaxare pe bani publici. Cu precizarea că potretul era făcut în plină iarnă, de unde şi zăpada din text...

Citește mai departe:Consiliul Judetean, o afacere de familie

Un serviciu pentru liniştea noastră

 

Continuăm şi astăzi devoalarea feţelor de parlamentari buzoieni care una au spus şi alta au făcut, cu deputatul intrat ruşinos în Parlament la sfârşitul anului trecut, cu ajutorul serviciilor, spun unii, şi care mai nou ne dă lecţii de deontologie într-un ziar altădată fanion, acum doar o goarnă răguşită ale intereelor personale ale parlamentarului, fapt ce l-ar face pe Corneliu Ştefan să se răsucească în mormânt dacă ar putea vedea ce se întâmplă  cu munca lui de-o viaţă. Şi astăzi, tot de la colegii de la centru ne-am inspirat, după modelul plagiem ca să fiţi informaţi, cu promisiunea că pe viitor, vom completa acest tablou de politician pârât.

Citește mai departe:Un serviciu pentru liniştea noastră

Ghiveciul cu mai multe feţe

Multe s-au scris  de când fostul funcţionăraş al Primăriei Pogoanele a ajuns parlamentar de Buzău, de la scandalul păturilor electorale, care l-a făcut cunoscut, până la dosarele sale de la DNA şi jocurile de culise ale acestui personaj, el fiind principalul artizan al debarcării doctorului Ion Vasile de la şefia PSD. Multe se vor mai scrie, pentru că mai sunt destule, numai câte am descoperit noi în ultimele zile, dar asupra acestor subiecte vom reveni.

Citește mai departe:Ghiveciul cu mai multe feţe

Teodoroviciul care ne-a dat Multă Uniune Europeană

Schimbăm astăzi puţin ordinea în care vom analiza aleşii trimişi de buzoieni în Parlament, lăsându-l pe George Scutaru pentru altă zi, la rugămintea unor cititori cărora senatorul Teodorovici le-a promis că va curge lapte şi miere după ce va veni el la putere şi se va ocupa de absorbţia fondurilor europene. Bine, unora, cum s-a întâmplat la Cislău, le-a promis p…la  locuri de muncă, dar asta e altă poveste asupra căreia vom reveni.

Citește mai departe:Teodoroviciul care ne-a dat Multă Uniune Europeană

Erland Cocei s-a pierdut în Triunghiul Bermudelor

Curioşi din fire, am intrat pe site-ul Camerei Deputaţilor, pentru a lucra cu materialul clientului şi a verifica activitatea parlamentarilor buzoieni, alţi decât cei de origine, adică băgaţii pe gât de la Bucureşti. Ne-a interesat în special liberalul Erland Cocei, mare creştin, după cum se recomanda în Campania Electorală, şi care a promis cetăţenilor din Colegiul 4 că va curge lapte şi miere dacă-i vor da votul. Votul i l-au dat, dar la fel ca altă colegă de la Bucureşti, sebatoarea Doina Tudor, care n-a mai venit pe la Buzău decât să-şi sărbătorească ziua de naştere, şi deputatul cu nume ciudat a dispărut parcă în Triunghiul Bermudelor.

Citește mai departe:Erland Cocei s-a pierdut în Triunghiul Bermudelor

Tu l-ai ales: Parlamentarul tău!

Inaugurăm astăzi o rubrică nouă în singurul ziar local care nu vrea să scrie despre inundaţii, ce mai e nou prin parcuri sau cum creşte iarba, o rubrică necesară la şase luni şi un pic de la alegerile din decembrie anul trecut, care au trimis în Parlamentul României nu mai puţin de 13 parlamentari, dintre care 10 de la putere, maximul admis şi trei din opoziţie. Bine, între timp unul s-a săturat doar de o poziţie şi a schimbat barca.

Citește mai departe:Tu l-ai ales: Parlamentarul tău!