IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Ne-am întors... PRO România!!!

Că dacă spuneam pentru PRO puteam fi lesne confundați cu Veorica Vasilica cea care încă nu și-a dat seama ce caută la Palatul Victoria

Ne-am întors în on line, dragi prieteni, prea târziu, ar spune unii, după o vară în care, cel puțin politic, la Buzău nu s-a întâmplat nimic notabil, sau n-am fost noi prea atenți. PSD e tot lider majoritar, Toma e tot primar, majoritatea din Consilii nu s-a modificat, iar deputatul Mocanu și senatorul Bădulescu se odihnesc liniștiti alături de Tăriceanu și Grațiela pe pânza de la geamul ALDE. Dinspre PNL nu bate nici o briză, că am fi simțit-o, doar trecem prin centru în fiecare zi, iar alte partide care să conteze în economia politică a județului n-au mai scos capul la lumină. Cel puțin până acum, pentru că speranțe există, de vreme ce zilele trecute s-a născut și o filială  locală așteptată de mulți a construcției lui Victor Ponta, PRO România. Naștere ce va fi oficializată săptămâna viitoare, odată cu vizita președintelui la Buzău, astfel încât nehotărâții sau cei care doreau un altfel de PSD, cu accente mai liberale și deschidere spre un electorat nemulțumit de baroni, să găsească alternativa. Așa că, să acordăm o șansă PRO România, mai ales că, cel puțin la nivel declarativ, vizează o altfel de politică și un altfel de activ decât cele cu care ne-au obișnuit până acum majoritatea expiraților din politica noastră, aceeași de peste două decenii, doar cu schimbarea locurilor la masa cu ciolan. În ceea ce ne privește, suntem siguri că nu ne-am pierdut prietenii, iar cititorii noștri fideli, chiar dacă puțin supărați de această pauză expectativă destul de lungă, vor fi de mâine din nou alături de noi  pentru a ne da puterea să continuăm de unde am rămas. Deci bine v-am găsit și hai la luptă, că nu mai ține!

Senatorul Popa, un câştig pentru Buzău

           

            Mulţi au strâmbat din nas când au aflat că Popică, pentru prieteni, acum senatorul Constantin Popa a câştigat un loc în Parlament, deşi în timp, acolo unde s-a implicat, a demonstrat că poate pune atât suflet, cât şi contribui financiar din propriul buzunar pentru rezolvarea unor probleme ale celor care i-au solicitat ajutorul.

Citește mai departe:Senatorul Popa, un câştig pentru Buzău

Singurul care promite

          Cum nu ne stă în fire să lăudăm, am chibzuit ceva dacă să scriem sau nu despre unul dintre parlamentarii noștri, USL-istul Marcel Ciolacu, deși simplul fapt că l-a zdrobit în Colegiul 7 pe Cezar Preda, îl recomandă a fi un potician de viitor.

Citește mai departe:Singurul care promite

Un securist fugit de acasă

La data când s-a anunţat candidatura paraşutatului Eugen Nicolicea, mulţi dintre noi ne-am revoltat, ştiind, din presa vremii, cam ce fel de om este. La data respectivă, chiar se scria despre Nicolicea, pe care nimeni nu l-a mai văzut prin Colegiu după ce a fost votat: “EUGEN NICOLICEA- candidat din partea USL-ului pe colegiul 6 deputati.

Citește mai departe:Un securist fugit de acasă

Ghiveciul cu mai multe feţe

Multe s-au scris  de când fostul funcţionăraş al Primăriei Pogoanele a ajuns parlamentar de Buzău, de la scandalul păturilor electorale, care l-a făcut cunoscut, până la dosarele sale de la DNA şi jocurile de culise ale acestui personaj, el fiind principalul artizan al debarcării doctorului Ion Vasile de la şefia PSD. Multe se vor mai scrie, pentru că mai sunt destule, numai câte am descoperit noi în ultimele zile, dar asupra acestor subiecte vom reveni.

Citește mai departe:Ghiveciul cu mai multe feţe

Teodoroviciul care ne-a dat Multă Uniune Europeană

Schimbăm astăzi puţin ordinea în care vom analiza aleşii trimişi de buzoieni în Parlament, lăsându-l pe George Scutaru pentru altă zi, la rugămintea unor cititori cărora senatorul Teodorovici le-a promis că va curge lapte şi miere după ce va veni el la putere şi se va ocupa de absorbţia fondurilor europene. Bine, unora, cum s-a întâmplat la Cislău, le-a promis p…la  locuri de muncă, dar asta e altă poveste asupra căreia vom reveni.

Citește mai departe:Teodoroviciul care ne-a dat Multă Uniune Europeană

Erland Cocei s-a pierdut în Triunghiul Bermudelor

Curioşi din fire, am intrat pe site-ul Camerei Deputaţilor, pentru a lucra cu materialul clientului şi a verifica activitatea parlamentarilor buzoieni, alţi decât cei de origine, adică băgaţii pe gât de la Bucureşti. Ne-a interesat în special liberalul Erland Cocei, mare creştin, după cum se recomanda în Campania Electorală, şi care a promis cetăţenilor din Colegiul 4 că va curge lapte şi miere dacă-i vor da votul. Votul i l-au dat, dar la fel ca altă colegă de la Bucureşti, sebatoarea Doina Tudor, care n-a mai venit pe la Buzău decât să-şi sărbătorească ziua de naştere, şi deputatul cu nume ciudat a dispărut parcă în Triunghiul Bermudelor.

Citește mai departe:Erland Cocei s-a pierdut în Triunghiul Bermudelor

Tu l-ai ales: Parlamentarul tău!

Inaugurăm astăzi o rubrică nouă în singurul ziar local care nu vrea să scrie despre inundaţii, ce mai e nou prin parcuri sau cum creşte iarba, o rubrică necesară la şase luni şi un pic de la alegerile din decembrie anul trecut, care au trimis în Parlamentul României nu mai puţin de 13 parlamentari, dintre care 10 de la putere, maximul admis şi trei din opoziţie. Bine, între timp unul s-a săturat doar de o poziţie şi a schimbat barca.

Citește mai departe:Tu l-ai ales: Parlamentarul tău!