IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Marcel Ciolacu vrea un nou început!!! Începe jihadul?!

După ce am citit de mai multe ori postarea deputatului Marcel Ciolacu după aflarea rezultatelor de tur doi, am înțeles mesajul subliminal și mi-am amintit că noi am fost primii, și printre puținii care l-au dat pe președintele Camerei drept viitorul  șef al social democraților. Nu vom face astăzi alte comentarii, prezentăm doar postarea politicianului buzoian căruia îi dăm dreptate și-i amintim că municipiul, unde altădată PSD defila, va fi un cui greu de scos din talpa Organizației de la Buzău cu un Toma care pică din ce în ce mai mult în preferințele electoratului. Ca să nu-l acuzăm pe față de un blat asupra căruia avem ceva informații dar încă mai săpăm și vom veni curând cu dezvăluiri incendiare. Iată de ci ce scrie Marcel Ciolacu pe Facebook, imparțial, după cum veți vedea și având puterea să recunoască înfrângerea și să n-o transforme în victorie cum a încercat Vasilica aseară...

Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România.

Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna!

Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.

Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte.

PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!”

 

 

Șacalul sărac Eduard Dumitrașcu a încasat sute de mii fără chitanță

         

          Dacă nu vă mai amintiți scandalul de după campania de la locale, nu-i nimic, de aceea suntem noi aici, să vă spunem ce a mai făcut Eduard Dumitrașcu, președintele acestei caricaturi de partid bazat pe Elodia și chiloții Magdei Ciumac.

Citește mai departe:Șacalul sărac Eduard Dumitrașcu a încasat sute de mii fără chitanță

Cighir, vinovat de chinurile ursului din copac

N-o să reluăm ştirea ursului prins în capcană şi refugiat în copac la marginea unui sat buzoian, ea a fost pe toate posturile televiziunilor centrale. Dar astăzi o să vă spunem ceva ce nimeni n-a fost în stare să descopere, şi anume, vinovatul pentru tergiversarea nepermisă a lucrurilor, până când ursul a scăpat singur şi rănit fiind, a devenit un pericol pentru localnicii din zonă. Lăsăm la o parte faptul că autorităţile, sau organele, cum vreţi să le spuneţi, nu-i vor prinde niciodată pe braconierii care au pus capcana, şi trecem la altceva, la fel de important.

Citește mai departe:Cighir, vinovat de chinurile ursului din copac