IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Cezar Preda, astazi, in conferinta de presa: “Gagu l-a ameninţat pe avocatul Ciprian Ene”. Consilierul confirmă că a fost sunat de afacerist.

Proiectul de hotărâre care se referă „trecerea terenului situat în municipiul Buzău, tarlaua 31, parcela 374 din proprietatea privată în proprietatea publică a municipiului, precum şi încetarea dreptului de superficie constituit în favoarea Societăţii Comerciale <Concas> S.A. Buzău” naşte controverse în Consiliul Local Municipal.

După ce luna trecută proiectul a primit vot nefavorabil din partea aleşilor PDL şi PP-DD, luna aceasta ar urma să fie din nou supus aprobării. Numai că votul consilierilor l-a înfuriat pe afaceristul local Ionel Gagu, cel al cărei societate se ocupă de construcţia locuinţelor din cartierul Orizont. “Avocatul Ciprian Ene a venit la mine si m-a întrebat în ce relaţii sunt eu cu Gagu si zic dar ce problema ai, si mi-a zis că întâi l-a sunat, apoi l-a ameninţat, apoi l-a luat cu frumosu’ si venise domnul consilier să îmi spună mie. Şi i-am zis să nu îmi spună mie, ci să facă ce trebuie mai ales că e avocat. Eu nici nu ştiu cum să interpretez telefonul unuia care mă ameninţă, apoi se roagă de mine. Si i-am zis că dacă vrea într-adevăr să facă carieră politică, fă conferinţă de presă, cheamă toţi ziariştii din Buzău şi spune că eşti împiedicat să iei decizii corecte, dar dacă nu ai curaj… Ce atâtea lucruri date după perdea”, a declarat astăzi liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

 

Contactat telefonic consilierul Ciprian Ene a confirmat că a fost sunat de mai multe ori de afaceristul Ionel Gagu ameninţat cu chemarea în judecată a tuturor consilierilor locali dacă proiectul nu va trece de votul aleşilor.

 

Acest proiect este intenţia Executivului Primăriei de a asigura, din bani publici, dotarea cartierului „Orizont” cu utilităţi precum alei şi iluminat stradal, fapt realizabil numai în condiţiile în care deliberativul local aprobă trecerea terenului pe care este construit acest cartier din domeniul privat al municipiului Buzău în cel public, rămâne la stadiul de proiect.

 

Sursa: costintanasescu.ro