IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Viorel Holban versus ANI, scor zero la unu

Primarul din Râmnicu Sărat ar putea pierde mandatul, după ce ANI l-a declarat incompatibil, iar Curtea de Apel Ploiești a respins contestația edilului ca fiind neîntemeiată.

Desi sentința nu este definitivă, spun sursele noastre, și va fi atacată cu recurs, sunt totuși slabe speranțe ca primarul să aibă câștig de cauză, astfel încât la Rm. Sărat am putea avea în curând alegeri anticipate.

Reamintim cititorilor și motivul pentru care viorel Holban a fost declarat incompatibil. El a fost acuzat că, în timp ce îndeplinea o funcție publică, a fost și reprezentantul municipiului în cadrul Adunării Generale a acționarilor Companiei de Apă Buzău, încălcând astfel dispozițiile art. 87 din Legea 161 care spune că cele două funcții sunt incompatibile, de unde rezultă și situația de fapt.