IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Radio România Cultural a promovat imaginea județului și a CJ Buzău

Toată săptămâna trecută, o echipă complexă de la cel mai important radio cultural din România a umblat pe meleaguri buzoiene, pentru a descoperi frumusețile și farmecul acestor locuri de basm, Redactorii și reporterii s-au arătat încântați, drept dovadă cele nu mai puțin de 26 de interviuri cu toți atâția invitați, interviuri care au început deja să se difuzeze la radio. În această perioadă, la Consiliul Județean a funcționat și un mini studio de unde s-au făcut transmisiuni live.

“Săptămâna aceasta (trecută-nota redacției), o echipă a Radio România Cultural a bătut județul în lung și în lat pentru a descoperi și promova Buzăul.

Dealul Istrița și Sărata-Monteoru, Siriul și Penteleul, Chiojdu și Valea Niscovului, Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului, dar și Complexul Brâncovenesc al Râmnicului, Teatrul George Ciprian și Muzeul Județean și-au spus poveștile prin interviurile luate celor 26 de invitați.

Vă propun, așadar, să urmăriți prima serie de interviuri mâine și poimâine,de la 10:00 la 12:00, transmise LIVE din studioul mobil amenajat la Consiliul Județean Buzău”, a postat acum patru zile președintele Neagu pe o rețea de socializare.