IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Ion Viorel, în cărți pentru tineretul Gloriei Buzău

E știrea  momentului, pe surse desigur, cum că Ion Viorel va fi noul manager sportiv al Centrului de Copii și Juniori, unde va duce  cu siguranță performanța așteptată de mult timp.  Pemtru că nu e posibil ca având un buget impresionant, tu să iei bătaie la scoruri rușinoase, de peste zece goluri într-un meci fără să marchezi deloc. Venirea lui Vioară va schimba cu siguranță lucrurile, și va aduce acel suflu nou de care este mare nevoie.

În ceea ce privește procedura, e nevoie de un consens al celor trei acționari, și avem semnale că din partea acționariatului privat nu e nici un fel de problemă, mai ales că fosta glorie a Gloriei se pare că și-a ispășit suspendarea, în discuție ar mai fi doar amenda, așa că nici Federația nu ar avea de ce să se opună. Iar declarațiile reprezentanților celor două entități acționariale, CJ și Primărie au fost mai mult decât favorabile, și le redăm mai jos așa cum au apărut ele în presa locală:

Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău: „Nu m-aș opune în niciun fel, dacă și ceilalți parteneri ar fi de acord. Mă refer la juniori, echipa de seniori are antrenor. Trebuie avută o discuție cu toată lumea. Nu știu care e statutul lui cu federația, sper să-și fi rezolvat problemele. Eu îl respect mult pe Viorel Ion, e buzoian, a făcut multe pentru fotbalul buzoian”

C-tin Toma, primar mun. Buzău: „O să vorbesc și eu cu el. La echipa mare acum avem antrenor, nu se pune problema. Bineînțeles, țin la Ion Viorel, a avut rezultate excelente ca jucător și antrenor. A trecut apoi prin acel accident, eu așa îl consider. Are Licență Pro obținută în Germania, a făcut fotbal profesionist, sper că în viitor să devină antrenor principal și la Gloria Buzău. Vom analiza o posibilă implicare a lui la echipele de juniori”.