IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Senatorul Popa, un câştig pentru Buzău

           

            Mulţi au strâmbat din nas când au aflat că Popică, pentru prieteni, acum senatorul Constantin Popa a câştigat un loc în Parlament, deşi în timp, acolo unde s-a implicat, a demonstrat că poate pune atât suflet, cât şi contribui financiar din propriul buzunar pentru rezolvarea unor probleme ale celor care i-au solicitat ajutorul.

Eu spun doar atât, că pentru Buzău, senatorul Popa este un câştig, spre deosebire de alţi parlamentari doar aleşi la noi şi care după alegeri au uitat unde ne aflăm pe hartă. Are iniţiative şi proiecte de legi, n-o să le cităm acum, ele sunt pe site-ul Senatului şi pot fi studiate acolo în amănunt, dar şi câteva proiecte în plan, despre care ne-a vorbit şi asupra corora vom reveni într-un material separat.

Mai mult, vocea sa a început să se facă auzită, şi infirmă părerea unora că singura sa luare de cuvânt va rămâne cea de la depunerea jurământului, aşa că mulţi au început să-l caute şi să-i expună problemele cu care se confruntă judeţul, şi în special Colegiul în care a fost ales. Şi unde are un dialog continuu cu cetăţenii, atât prin reprezentanţi, cât şi personal, dovadă că nu a uitat de unde a plecat şi a rămas acelaşi om alături de comunitate.

Ar mai fi multe de spus, este însă la început, aşa că vom sta cu ochii pe el, să vedem dacă şi pe viitor va continua la fel, deşi părerea noastră este deja formată, şi spune că pentru Buzău, senatorul Popa este şi va fi o carte câştigătoare.