IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Singurul care promite

          Cum nu ne stă în fire să lăudăm, am chibzuit ceva dacă să scriem sau nu despre unul dintre parlamentarii noștri, USL-istul Marcel Ciolacu, deși simplul fapt că l-a zdrobit în Colegiul 7 pe Cezar Preda, îl recomandă a fi un potician de viitor.

L-a ajutat mult faptul că a lucrat în administrație, dar și activitatea politică, în primul rând ca șef de campanie, unde n-a pierdut niciodată, candidații de a căror imagine s-a ocupat fiind învingători. Cine este deci deputatul Marcel Ciolacu? O să ne folosim de presa vremii pentru a afla și a-l prezenta pentru început, urmând  ca  după primul an de mandat, să-l luăm noi la puricat, și în funcție de ce a realizat, să-l lăudăm sau să-l desființăm.

Uniunea Social Liberală îl propune pentru acest colegiu pe viceprimarul municipiului Buzău, Marcel Ciolacu (45 de ani).  De profesie jurist, social democratul Marcel Ciolacu şi-a început cariera profesională în anul 1988, ca electronist la o societate din Bucureşti. Din 1991, Ciolacu a activat în sectorul privat, deţinând diverse funcţii de conducere în cadrul unor societăţi comerciale. În 2005, pentru o perioadă scurtă de timp, a fost prefect (interimar) al judeţului Buzău. Din 2008, este viceprimar al municipiului Buzău.  

Marcel Ciolacu, ales deputat în colegiul uninominal nr. 7, a fost numit secretar în cadrul Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor. “Am dorit să fiu membru al acestei comisii pentru că am experienţă în administraţia publică locală şi cred că în cadrul unei comisii care are ca obiect principal administraţia, voi putea cel mai bine  să îmi respect angajamentele luate faţă de cei care mi-au acordat încrederea. Îmi voi ţine promisiunea făcută faţă de buzoieni, de a contribui la procesul de descentralizare a administraţiei locale, astfel încât măsurile care pot contribui la realizarea condiţiilor unui trai decent să fie implementate cât mai rapid pe plan local”, a declarat deputatul Marcel Ciolacu. Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor are ca atribuţii gestionarea mai multe dmenii de activitate, precum autonomia locală, reforme administrative, organizarea administrativ-teritorială, statutul funcţionarului public, sisteme urbane, reţele urbane şi rurale, finanţele publice locale, sisteme ecologice şi echilibru ecologic etc. Conform regulamentului Camerei Deputaţilor, sinteza lucrărilor fiecărei comisii se publică săptămânal în Monitorul Oficial al României, Partea a II-a. Sinteza cuprinde problemele dezbătute, rezultatul votului asupra articolelor şi proiectelor de legi, numele şi prenumele celor prezenţi şi ale celor absenţi. 

          Deputatul de Buzău Marcel Ciolacu a devenit consilier personal al premierului Victor Ponta. Începând de astăzi, Ciolacu se va ocupa de probleme de regionalizare şi administraţie publică. Funcţia este onorifică. Asta pentru că, în alte condiţii, noua funcţie ar fi incompatibilă cu statutul de parlamentar al acestuia. Marcel Ciolacu este şi secretar al Comisiei pentru Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic din Camera Deputaţilor. Deputatul Ciolacu se va ocupa de probleme care vizează regionalizarea şi administraţia publică şi îi va ţine locul prim-ministrului Victor Ponta la toate acţiunile organizate pe aceste domenii, la care premierul nu poate participa personal.