IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Anunţul Consiliului Judetean privind Sistemul de management integrat al deșeurilor

Consiliul Judeţean Buzău a anunţat stadiul privind proiectul privind implementarea la nivelul judeţului a serviciului de salubritate. Consiliul Judeţean se află în faza achiziţiei unui teren. 

Potrivit conducerii consiliului, sistemul funcţionează la nivelul comunelor urmând să fie achiziţionat un teren  necesar unor investiții în cadrul Sistemului de management integrat al deșeurilor.

 Consiliul Județean Buzău a aprobat prin hotărâre participarea Județului Buzău, în calitate de asociat-membru fondator, la constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Eco Buzău 2009”.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Eco Buzău 2009” a fost constituită în scopul înfiinţării, exploatării şi gestionării în comun a serviciilor de salubrizare a localităţilor precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice destinate înfiinţării şi dezvoltării a sistemelor de utilităţi publice.