IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Se deschide Dragaica

Comunicat de presă

 Anul acesta, Drăgaica, cel mai mare și mai longeviv târgdin țară va fi deschis, între 8 și 24 iunie 2024. Timp de 17 zile,începând cu ora 10:00 vizitatorii vor fi întâmpinați cu bucatetradiționale, parc de distracții pentru copii, produse ale meșterilor buzoieni și multe altele.

În fiecare seară de la ora 18:00 vor avea loc concerte ale artiștilor buzoieni precum: Claudia Colniceanu, Mario Buzoianu, Alexandra Panaete și mulți alții, dar și ale celor maiîndrăgiți interpreți din România: SMILEY, IONUȚ GALANI, MARCEL PAVEL, AUREL TEMIȘAN, LUMINIȚA ANGHEL, PUYA, ILIE CARAȘ, PAVEL STRATAN, RALUKA, DUCU BERTZI, JO, BRUJA, BRENCIU& HBO ORCHESTRA, CARMEN ȘERBAN, LUIS GABRIEL,  MANDINGA, IRIS, SANDA LADOSI, LĂUTARII LUI BOTGROS.  

Potrivind proiectului de organizare și funcționare a târguluiDrăgaica, prețul de intrare în tradiționalul târg din municipiulBuzău va fi de 3 lei de persoană, cu excepția copiilor sub 14 ani și a studenților, care beneficiază de intrare gratuită. De gratuitatevor beneficia și vizitatorii care vor purta ie, pe 24 iunie, când se sărbătorește, atât Ziua Drăgăicii, cât și a Iei.