IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Consiliul Judetean anunţă prima ediţie a turului „Drumul Doamnei Neaga”

Consiliul Judeţean Buzău va organiza evenimentul cicloturistic „Drumul Doamnei Neaga” ce îşi propune să încurajeze turiștii să descopere județul Buzău pe două roți şi să ajungă la obiective precum Mănăstirea Bradu, Biserica Buda-Crăciunești, herghelia de la Cislău, dar și la obiective ce fac parte din Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului precum Casa Memorială Vasile Voiculescu, GeoGate.

De asemenea, un aspect important este că pe parcursul traseului, participanții vor putea să se bucure de scurte momente artistice, care au rolul de a pune în valoare tradițiile și obiceiurile din zonă.  Evenimentul se va desfășura pe 6 iulie 2024.

Obiectivele turistice ce se regăsesc de-a lungul traseului sunt Mănăstirea Bradu , Biserica Veche și Mormântul Doamnei Neaga de la Buda Crăciuneşti, Herghelia de la Cislău, Casa Memorială „Vasile Voiculescu” din Pârscov şi Centrul De Vizitare „Geogate” din Sătuc, Berca. Traseul se întinde pe o distanţă de 101 km iar timpul estimativ pentru parcurgerea întregului traseu va fi de 8-9 ore.