IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Primarul Toma și-a furat-o de două ori! Neagu și Ciolacu, responsabili în declarații!

Primarul Constantin Toma a cerut, ieri, demisia lui Petre Emanoil Neagu din toate funcţiile publice pe care le deţine, de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de preşedinte exe­cutiv al organizaţiei judeţene a PSD. El l-a acuzat pe Neagu că face în continuare jocurile grupului care controlează în prezent Compania de Apă, după ce, secretarul Consiliului Judeţean, Laurenţiu Gavrilă, a respins, la noua întrunire a Adunării Generale a Acţiona­rilor SC Compania de Apă SA, calitatea de împuternicit al municipiului Buzău atât a avoca­tului Lucian Sălcuţan, cât şi a economistului Georgeta Cristea, şeful Serviciului Resurse Umane din Primăria Buzău. Acuzațiile fără precendent lansate de primarul Constantin Toma, cum că ,,Acest Petre Neagu controlează primarii prin faptul că dă bani la fiecare primărie, în acelaşi timp, o parte dintre primari sunt ţinuţi în lanţ de Tescaru, pentru că le-a angajat rudele şi le-a angajat prietenii în fiecare localitate membră în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară. Trebuie făcut ceva aici, pentru că a fost creat un sistem mafiot, şi acest lucru trebuie să înceteze, pentru că riscăm inclusiv atragerea celor 200 milioane de euro pe judeţul Buzău în strategia de dezvoltare a Companiei de Apă, iar municipiul Buzău este scos de aici.(…) Deci, cer, oficial, demisia lui Neagu, pentru că patronează această mafie, în care acţionează împreună cu Tescaru. Îi cer demisia din funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, poate să îşi dea şi din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, că nu face nimic, toţi primarii spun că nu a fost preşedinte mai slab decât el în toţi aceşti ani. Acesta este adevărul, şi mi-l asum! Vom face plângeri penale şi vom acţiona să anulăm, pe de o parte, hotărârile Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, pentru că au fost date ilegal”.

Doar că, după aceste declarații incendiare, primarul Buzăului și-a furat-o de două ori, ca să vorbim pe limbajul pe care-l înțelege, că tot făcea referire la diferite mafii din lume, fiind probabil un fin cunoscător în ale stilului de lucru folosit de acestea, și o să vă dezvăluim în curând și de ce… În primul rând, pentru că Petre Neagu i-a dat o replică de fin politician, și nu a anchiesat la jocul murdar în care a încercat să-l atragă Toma, și spune că  "E liber să declare ca orice cetăţean liber din România, absolut orice gîndeşte domnia lui. Eu am alte preocupări acum. Mă gîndesc la strategia de dezvoltare a ajudeţului, creionarea bugetului, sînt alte lucruri mult mai importante şi prioritare pentru mine acum, decît să comentez o declaraţie dată la cald. Probabil că într-un cadru instituţional ne vom lămuri, dar referitor la, probabil că de aici a plecat totul, la şedinţa AGA de astăzi (ieri - n.r.) e foarte clar, secretarul judeţului care a fost mandatat nu de mine, ci de Consiliul Judeţean, prin votul tuturor consilierilor a avut un singur mandat, să respecte legalitatea şi atît." Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a adăugat, totodată, că cele întîmplate şi declarate marţi nu ar avea un efect nefast în echipa PSD, partid din care fac parte Neagu şi Toma, însă e greu de crezut că cei doi se vor mai aşeza în viitorul apropiat la aceeaşi masă a discuţiilor. "La întîlnirile de partid aceste întîlniri nu sînt întîlniri private, nu ştiu dacă mă văd într-o întîlnire privată cu domnul Toma la aceeaşi masă, dar întîlnirile de partid sau de administraţie locală, bineînţeles că vom sta, pe probleme strict de interesul cetăţeanului. Problemele personale nu trebuie să le amestecăm cu sarcinile de serviciu."

Iar liderul PSD Buzău, cel care va avea rolul de mediator în acest nou război intern din PSD, a fost și mai tranșant în declarații… "După cum bine ştiţi, în Parlament am votat proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017. Iar azi urmează votul asupra moţiunii de cenzură depusă de către opoziţie. Cunosc foarte bine situaţia de la Compania de Apă Buzău, însă nu cred că asemenea ameninţări în spaţiul public pot produce lucruri bune pentru buzoieni, ci dimpotrivă…Totuşi, deciziile PSD Buzău se iau în interiorul partidului, în mod democratic. Iar o evaluare corectă a domnului Petre Neagu, preşedinte al Consiliului Judeţean, trebuie făcută în interiorul organizaţiei judeţene, de către cei care l-au votat. 
De aceea, la sfîrşitul acestei săptămîni voi convoca Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care voi invita toţi primarii din judeţ. Vom avea o discuţie cu primarii care fac parte din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară.Din acest moment, domnul Sălcuţan a încetat orice colaborare cu PSD. Dacă are documente sau informaţii legate de existenţa unui “grup infracţional organizat”, terminologie pe care dînsul o consideră a fi “la modă”, îl rog să se adreseze organelor abilitate."