IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Casa de Filme D.N.(A.)N.I. îl prezintă pe Toma Făcăleț în superproducția: Cu mâinile legate!

”Un fleac, m-au ciuruit”, replică celebră folosită de regretatul Sergiu Nicolaescu, de defunctul politic Traian Băsescu  puțin schimbată, și pe care o repetă Toma Făcăleț cu mult sârg în ultimele zile, după ce toate ilegalitățile comise în scurtul timp de când este primar au început să iasă la suprafață și au ajuns, unele pe masa D.N.A., altele pe masa A.N.I., amândouă instituții care atunci când termină cu tine e nasol, că ai deja cătușe și mulți ani de executat în spate.

DNA a primit plângerea Companiei de Apă

Așa cum anunțam zilele trecute, DNA a fost sesizată de conducerea Companiei de Apă Buzău de gravele ilegalități comise de Toma Constantin încă de la începutul mandatului, așa că n-o să mai reluăm subiectul, e de ajuns să răsfoiți paginile ziarelor de săptămâna asta, cu un singur amendament. Războiul arficial creat de Toma și lăudat de o anumită parte a presei ca fiind începutul luptei unui cavaler pe cal alb împotriva balaurului care ne dă apă scumpă și proastă are de fapt altă miză, pe care noi am devoalat-o chiar atunci și se pare că am avut dreptate. Reluăm deci, că poate s-a uitat, prin a spune că atunci când a venit la conducerea Primăriei, cu foamea-n gât, după ce și-a falimentat toate firmele și a lăsat sute, unii spun mii de angajați fără muncă și pâine pe masă, păcălind partidul care l-a propus că e cel mai bun manager, Toma a avut un singur gând, să scape de datorii. Și cum altfel decât preluând forțat anumite segmente din subordinea Primăriei care erau încă productive și aservindu-le propriului interes, prin oameni care să percuteze la comanda sa. De aici și încrâncenarea cu care încearcă, fără success, să-l schimbe pe Tescaru, unul dintre cei care atunci când Toma a spus sari, nu a întrebat ca alții cît de sus, ci de ce.

Mocănelu i-a dat-o la temelie, fals și uz de fals…

După plângerea la DNA, un alt croșeu nimicitor l-a lovit pe primarul Făcăleț, deputatul Mocanu l-a prins nu cu minciuna, asta face parte din felul mitomanului de a fi, ci cu un fals și uz de fals, în urma căruia orice om de bun și-ar fi dat demisia. Este vorba despre declarația de avere a primarului, atât cea din timpul alegerilor cât și cea de după câștigarea lor, unde a omis un mizilic de nouă milioane de euro… datorii la care, încurând se vor adăuga alte câteva milioane pentru că se mai pregătește falimentul unei firme gurate de Toma cu garanții personale în calitate de persoană fizică. Vezi mai jos materialul unde Mocănelu face dezvăluiri incendiare.

Se pregătește falimentul Primăriei Buzău

Cu un așa bun manager, este de așteptat ca în curând, să fie cerut potrivit legii și falimentul Primăriei Buzău, cum a procedat Toma cu toate firmele sale. Motivul este simplu și l-am aflat ieri, după ce am verificat o informative primită pe surse la un bancher neaservit puterii. Care ne-a spus că Toma nu va putea, în calitate de ordonator de credite, să semneze nici un fel de împrumut de care Primăria va avea stringentă nevoie, el fiind, în calitate de garant al firmelor sale falimentare, în Biroul de Credite cu datorii de milioane de euro, astfel încât nici o bancă nu va dori să dezvolte o relație cu acest individ, conform legilor bancare în  vigoare. Așa că, falimentul UAT-ului de la Buzău este imminent, în condițiile în care, o spune chiar Făcăleț, Primăria nu mai are bani. Dar cum dracu de găsește pentru a contracta servicii de pază cu firme private, în timp ce polițiștii locali sunt lăsați pe drumuri, sau alte asemenea asupra cărora vom reveni într-un amplu material săptămâna viioare.