IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

MI-AȘ FI DORIT SĂ DAU MÂNA CU TOȚI!

Din păcate nu am suficient timp pentru asta. Am fost în târg, am fost in Piața Centrală,unde este mai multă lume pentru a mă face cunoscut și a cunoaște la rândul meu cât mai mulți oameni și problemele lor. Îți stă mintea! Oricât de mult ai sta intr-un birou, încercând cu echipa ta să identifici problemele orașului nu ai nici o șansă! Nici o minte nu le poate cuprinde pe toate. La sugestia unui tânăr, am conceput niște urne, în care oamenii cu care mă întâlnesc să introducă un bilețel cu acele probleme pe care le consideră cele mai importante pentru oraș.

Abia aștept să deschid urnele la sfârșitul campaniei! Sunt convins că o să am surprize mari. Toți candidații spun aceleași lucruri: că asfaltează, că fac parcări, îngrijesc parcurile, îmbunătățesc serviciile etc. Dar știți ceva? Despre asta nici nu ar trebui să vorbim! Asta face parte din atribuțiile primarului.De aceea e pus acolo, să se ocupe de lucrurile astea.Cu cât vorbesc cu mai multă lume, cu atât mi se confirmă un lucru pe care înainte doar îl intuiam: s-a produs o ruptură gravă între autoritățiile locale și problemele buzoienilor. Asta pentru că nu a mai existat nici un fel de comunicare reală. Evident pentru a face acest lucru trebuie în primul rând să vrei să asculți și să găsești soluții. Dacă cineva consideră că le știe pe toate și face numai după capul lui nu progresează nici el ca individ și nici comunitatea pe care o păstorește.

Eu cred că acesta este punctul de plecare: identificarea problemelor reale ale orașului! Și nu mă refer la problemele normale gen asfaltări, parcări și alte servicii publice astea sunt lucruri pe care orice primar trebuie să le rezolve. Eu am în vedere lucruri punctuale, uneori simple dar care înseamnă foarte mult pentru oameni. Multe dintre ele se pot rezolva fără bani. E de ajuns să vrei să faci și să pui instituțiile la treabă. Ajutați-mă vă rog! Rupeți câteva minute din timpul vostru și completați bilețelul cu problemele orașului. Eu vă asigur că o să le citesc și o să îmi întregesc programul cu ele. Doar așa voi putea să știu mai exact ceea ce trebuie să fac după ce voi ieși primar. Să aveți o zi frumoasă!