IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Consilierul județean Gheorghe Vlase aduce cultura la Buzău!

Consilierul  ALDE, Gheorghe Vlase se situează din nou în prim planul activităţii miniparlamentului judeţean cu o iniţiativă de excepţie. Subalternul în plan politic al preşedintelui Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, intenţionează să promoveze, mai întâi la nivel de comisii, în Executivul Consiliului Judeţean, un proiect de hotărâre ce vizează înfiinţarea, în premieră pentru judeţul Buzău, a unui Teatru de Operetă şi a unei Filarmonici, pentru ca la şedinţa ordinară din această lună documentaţia să fie supusă votului plenului.

„Alături de colegii consilieri ALDE, spune Gheorghe Vlase, am avut mai multe iniţiative comune, într-un adevărat parteneriat politic cu reprezentanţii social- democraţilor, care vizează proiecte de dezvolatre durabilă a judeţului, în plan economic. Sistematic, am orientat fonduri din bugetul judeţului pentru modernizarea, în etape succesive, a sectorului Sănătate, aşa cum am oferit sprijinul şi pentru realizarea de programe sociale la nivel de judeţ. Fiind economist de profesie, evident că manifest tendinţa de a prioritiza activităţile ce ţin de eficientizarea serviciile publice, pe toate palierele. Dar, consider că nu trebuie neglijat, sub nici o formă, segmentul cultural. De aceea, proiectul de hotărâre privind înfiinţarea unei Filarmonici la Buzău şi a unui Teatru de Operetă nu ar trebui să pară un moft. Din contră. Pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău deja evoluează actorii de la Teatrul Nottara, ei urmând să fie pentru o perioadă, sper eu cât mai lungă, ca la ei acasă în oraşul nostru. Ei bine, cu mici modificări, scena Teatrului local ar putea primi inclusiv o Filarmonică, dar şi piese de operetă”.

Nu mai departe de luna trecută, plenul Consiliului Judeţean a votat, în unanimitate, un proiect de hotărâre privind realizarea unui Ghid Economic al judeţului, o amplă lucrare pe specific, în care potenţiali investitori să poată avea la îndemână date clare despre realităţile economice zonale.

 Proiectul a fost propus de economistul Gheorghe Vlase, aşa cum, tot la iniţiativa sa, Executivul Consiliului Judeţean Buzău a premiat la sfârşitul anului trecut performanţele elevilor olimpici şi a profesorilor îndrumători.

Sursa – munteniadebuzau.ro