IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Adevărul gol goluț!!! Cine este Călărețul de fier din spatele primarului Făcăleț!!!

Anunțam înainte de Paște că, ajutat de consilierii municipali, simple marionete mai interesate să nu-și piardă locul și diurna decât de binele buzoienilor, primarul Tom Făcăleț vrea să împrumute, adică ce știe el mai bine, zeci de milioane de euro de la alegători pentru marile proiecte cu para-ndărăt demarate de Primărie. Asta în condițiile în care, orice edil întreg la minte ar fi apelat la o bancă, angajând un credit pe termen lung și cu dobândă avantajoasă, dacă tot  vrea să schimbe fața Buzăului, așa cum anunță pupincuriștii de serviciu plătiți cu zeci de milioane de la buget, adică din bani publici, pentru a-i catifela dosul. Doar că ieri, sursele noastre ne-au luminat de-a binelea, deși noi bănuiam ce se ascunde sub acest gest de colectă publică.

Constantin Toma, na că  i-am spus și pe nume, a încercat să ia un împrumut pe Primărie de această dată, nu pe persoană fizică, pe la mai toate băncile de pe lista lungă a instituțiilor de profil, dar bancherii sunt oricum, numai proști nu. Când au auzit cine este ordonatorul de credite al UAT Primăria Buzău, persoană aflată pe lista neagră a Biroului care se ocupă cu recuperarea creanțelor, și-au făcut cruce cu limba în cerul gurii și și-au spus ”piei drace, dăm bani oricui numai lui Toma nu. Că ăsta iar de ne dă țeapă, și salariul îl are deja amanetat pe vreo cinșpe vieți, n-avem ce-i mai lua!”

De aceea, nu pierdeți luni o dezvăluire incendiară despre unde vor merge banii buzoienilor, adică marea asfaltare anunțată cu surle și trâmbițe, și cine se află de fapt în spatele lui Toma Făcăleț, omul supranumit și Călărețul de fier, care trebuie să-și recupereze banii... Nu-i așa că deja v-am făcut curioși?!