IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Pemepiștii buzoieni ies la atac! Deputatul Adrian Mocanu, singura opoziție în plan local!

Vineri la prânz, oamenii președintelui Băsescu din teritoriu au ieșit la Buzău într-o conferință de presă, atât pentru a reliefa principalele aspecte ale ultimelor evenimente politice, cât și pentru a ieși la atac la scenă deschisă, atât împotriva partidului aflat la guvernare, cât și împotriva celor care teoretic, ar trebui să le fie aliați ăn această luptă. De menționat că înainte, sub patronajul deputatului Adrian Mocanu, în calitate de gazdă, a avut loc o ședință de lucru a șefilor de organizații din regiunea sud-est a PMP. La care a fost prezent chiar vicepreședintele partidului, deputatul Eugen Tomac, un puternic susținător al refacerii României Mari, unirii Basarabiei cu țara mamă. Iată deci, principalele idei susținute în această conferință de presă, așa cum au fost ele afișate de interlocutori.

Senatorul Dorin Bădulescu: „Orice am discuta cu PNL ziua, seara ar ajunge la PSD.“ El a declarat că lipsa unei opoziţii unite de dreapta în judeţul Buzău ar fi cauzată de blatul pe care conducerea liberală l-ar avea cu social-democraţii pe plan local: “Relaţia PMP cu PNL nu există în acest moment în judeţul Buzău, pentru că orice am discuta cu ei ziua, seara ar ajunge la PSD. Şi nu din partea noastră ar ajunge la PSD, să e foarte clar. Aceasta este singura noastră impresie despre conducerea PNL la momentul de faţă şi în general. Practic, dintr-un partid mare de opoziţie ce ar fi  putut fi PNL în momentul de faţă, a ajuns o anexă a PSD şi este evident lucrul acesta. Ce să discut eu cu ei? Ce aş putea discuta?”, a spus Bădulescu.

 Mai mult decât atât, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, de putatul Adrian Mocanu, susţine că singurii care fac opoziţie sunt reprezentanţii PMP, iar pe liberali i-a acuzat de o colaborare strânsă cu social-democraţii:  „Nu ai cum să faci la Buzău o opoziţie unită, atât timp cât asociatul domnului Romanescu este numit şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Vă daţi seama singuri care sunt interesele şi jocurile acolo. În schimb, în Consiliul Local Municipal noi ne-am abţinut la votarea bugetului, aşa cum am şi spus mai devreme“, a precizat Mocanu.

 Prezent la conferinţa de presă de la Buzău, preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, a confirmat lipsa unei opoziţii unite, dar şi absenţa unui dialog constructiv între formaţiunile declarate de dreapta de pe eşicherul politic din România, întărind astfel acuzaţiile de colaborare ale PNL cu PSD lansate de Mocanu şi de Bădulescu. Tomac spune că parteneriatul  PNL-PSD ar fi extrem de vizibil pe plan local şi, mai mult decât atât, ar funcţiona de mult timp şi la nivel central, cele două partide votând, cot la cot în Parlamentul României, tot felul de proiecte sensibile pentru români: „Vreau să vă mai dau un exemplu concret legat de seriozitat cu care tratează PNL temele de interes major pentru electoratul de dreapta. Şi nu merg nici spre USL şi nici spre altă perioadă, rămân în anul 2017, când la propunerea PMP în Parlament, am insistat să adoptăm o lege cu privire la reducerea numărului de parlamentari la 300. Singurele partide care au votat împotrivă au fost PSD şi PNL. Deci nu plec decât de la acest exemplu foarte concret. Nu mă poate convinge nimeni că, în ceea ce priveşte temele serioase ce ţin de reforma parlamentară şi nu numai, cele două partide sunt ca nişte surori. Şi exemplul cel mai concret este acest test pe care l-am dat”,  a spus Tomac.