IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Romanescu: „Consilierii liberali care votează fără a ţine cont de punctul de vedere al partidului îşi vor pierde sprijinul politic”

Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal numără, în prezent, aproximativ 800 de membri cu acte în regulă, însemnând oameni cu cotizaţia plătită la zi şi înscrişi în partid cel târziu la 31 decembrie 2016, a spus, ieri, preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu. El a admis, de asemenea, că în judeţul Buzău există 20 de unităţi administrativ-teritoriale în care nu au putut fi organizate alegeri interne, dat fiind că nicio persoană dintre cele care activau în organizaţie nu îndeplineau aceste minime condiţii.

Flancat de prim-vicepreşedinţii Erland Cocei şi Ionuţ Iuga, deputatul Cristinel Romanescu a explicat lipsa din ultima perioadă a liderilor liberali proaspăt aleşi în spaţiul public prin derularea procesului electoral intern al Partidului Naţional Liberal, care va culmina cu Convenţia Naţională în cadrul căreia se vor alege structurile naţionale de conducere ale PNL. Acum însă, mai spune Romanescu, organizaţia judeţeană este pregătită să înceapă reconstrucţia partidului: „PNL a fost din ce în ce mai destructurat după Ordonanţa 55 şi poate nu toţi care au ajuns în curtea noastră erau liberali. Am găsit membri de partid care au uitat să îşi plătească cotizaţia, care nu aveau adeziuni şi care au fost supăraţi că nu au fost lăsaţi să voteze la alegeri (interne, n.r.). Avem vechi liberali care s-au supărat că li s-a cerut să plătească cotizaţia. În prezent avem aproximativ 800 de membri cu cotizaţia plătită la zi, cu carnete şi adeziuni în regulă. În evidenţele noastre sunt mult mai mulţi membri, dar care nu sunt dispuşi să îşi plătească cotizaţia”, a declarat preşedintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu. De asemenea, spune acesta, PNL Buzău nu va mai tolera situaţii precum desemnarea, de către primarul social-democrat al vreunei localităţi, a unor oameni care să îi reprezinte interesele în organizaţia locală a Partidului Naţional Liberal şi în Consiliul Local, din postura de ales liberal, ori organizarea unor şedinţe de alegeri la finalul cărora votanţii completează, abia atunci, adeziunile la partid. Aşa cum se nu va mai tolera, mai spune Romanescu, nici atitudinea unor aleşi locali sau judeţeni care, unii dintre ei supăraţi că nu au obţinut funcţii în cadrul organizaţiilor locale sau în cea judeţeană, votează fără a ţine cont de punctul de vedere al partidului; acestora, a mai spus liderul PNL Buzău, li se va retrage sprijinul politic la următoarea abatere.

În ceea ce priveşte alegerile naţionale pentru şefia Partidului Naţional Liberal care urmează să se desfăşoare pe 17 iunie, organizaţia judeţeană buzoiană îl va susţine pe Ludovic Orban: „Noi ne-am exprimat acest punct de vedere dinainte de prezentarea moţiunilor şi chiar am votat în interiorul organizaţiei judeţene să îl sprijinim pe domnul Orban, iar după prezentare acestora am mai votat odată pentru susţinerea moţiunii domnului Orban. Personal, eu nu pot să îl susţin decât pe Ludovic Orban. Din punctul de vedere al Buzăului, cred că are cele mai mari şanse”, a mai spus deputatul Cristinel Romanescu. El a precizat că, personal, îl apreciază pe Orban şi pentru că, atunci când a fost demis din funcţia de co-preşedinte al PNL Buzău, acesta a fost singurul care i-a luat apărarea şi a apreciat că un asemenea gest ar fi abuziv. „În plus, este singurul candidat care are cuprinsă în moţiune interdicţia expresă ca Centrul să impună organizaţiilor judeţene candidaţi pe listele parlamentare”, a mai spus liderul PNL Buzău care, răspunzând unei întrebări adresate de cotidianul OPINIA, a apreciat că rezultatele organizaţiei judeţene buzoiene la alegerile din 11 decembrie 2016 reflectă exact modul în care a fost întocmită lista de candidaţi.

(Sursa: opiniabuzau.ro)