IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Cezar Preda - Discut cu cei din PNL Buzău într-un cadru instituțional

Deputatul liberal de Buzău Cezar Preda a vorbit, duminică, la o conferință de presă, despre relația pe care o are în acest moment cu organizația județeană PNL, de la conducerea căreia s-a retras pentru a se ocupa, în calitate de vicepreședinte al partidului, de coordonarea filialelor din Regiunea de Sud-Est și de comunicare la nivel național. El a spus că are o relație normală, „nici rea, nici bună“, cu liberalii buzoieni.
   „Nu este motiv să se facă speculații; este o organizație în efervescența pregătirii alegerilor. Când au ședință, mă duc să văd exact cum se respectă calendarul pe care îl avem de la Centru; eu sper ca această organizație să se mobilizeze. Nu avem o relație rea, nici bună, nici rea, o relație normală. Dar, așa cum v-am spus data trecută, pe mine să mă scoateți din ecuația acestei efervescențe de repoziționare sau de poziționare a Partidului Național Liberal Buzău. Eu am fost la Brăila, am fost la Tulcea, am fost la Galați, plec la Constanța, vin și la Buzău când au ceva să-mi transmită că au făcut, nu am nicio problemă. Dar atât, nu discut cu nimeni în afara cadrului instituțional, nu am nicio legătură - nici telefonică și nici de întâlniri cu niciun om din fostul PDL sau din fostul PNL -, pentru că mi-am dat seama că numai așa pot fi mobilizați să facă treabă, atunci când scoatem din ecuația gândirii lor «Din cauza lui Preda nu se făcea…», pe care și presa a rostogolit-o de atâtea ori. Preda era cel care nu îi lăsa să lucreze! Vă asigur că-i las să lucreze și să câștige și mă bucur alături de ei când vor câștiga. Dar, în rest, nu am nicio treabă, nu încerc să influențez, nu încerc să-i determin să facă ceva, numai că trebuie să respecte calendarul impus de la Centru. Nu-l res¬pectă, nu este bine; îl respectă, este foarte bine. Și dacă au nevoie să-i ajut cu ceva și au nevoie de expertiza mea, dacă pot, cu mare plăcere! În rest, nu am alt fel de re¬lații, și nici nu-mi doresc să am   alt¬fel de relații“, a spus deputatul Cezar Preda.
„Eu cred în șansele Partidului Național Liberal la Primăria Buzău“
   Liderul liberal buzoian a fost întrebat despre numele candidatului PNL la Primăria municipiului Buzău, despre care a spus că nu îl știe, însă este convins că persoana nominalizată va avea șanse să câștige dacă „se va bate cu PSD“.
   „L-ați văzut (pe candidatul PNL la Primărie, n.r.)? Eu nu l-am văzut! Și dacă nu l-ați văzut voi, nu l-am văzut nici eu. Căci ei (cei din organizația județețeană PNL, n.r.) sunt mai transparenți decât mine. Nu ați văzut, am plecat seara, și dimineața am auzit că s-au luat șase primari deja! Presupun că veți afla voi înainte de a afla eu, pentru că eu am aflat după ce ați aflat voi că s-au luat șase primari. Aștept, deci,     să-mi spuneți voi cine este candidat de primar, dar presupun că va fi unul care va câștiga. Nu știu dacă cineva are interesul să nu fie candidatul cel mai bun. Doar să fi vândut cineva dinainte meciul, dar, sincer vă spun, eu cred în șansele Partidului Național Liberal la Primăria Buzău, chiar cred în șansele sale. Și chiar cred că un candidat care se bate cu Partidul Social Democrat poate câștiga. Cel care se va bate cu PSD va câștiga. Cel care face blat cu PSD și trece pe lângă el, așa, nu va câștiga. Este prima oară de când fac politică, iată, de 16 ani, când nu sunt angrenat în campania pentru locale la Buzău. Până la urmă, trebuie să demitizăm chestia aceasta, că unii ar face mare politică dar nu pot din cauza lui Preda, alții ar face nu-știu-ce dar nu pot din cauza lui Preda“, a mai spus deputatul Cezar Preda, citat de opiniadebuzau.ro.