IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Senatorul UNPR Constantin Popa vrea ,,o masă gratis la serviciu“!

Toţi cei care muncesc legal în România ar putea beneficia de o masă caldă la prânz oferită de către angajator; cel puţin asta prevede o lege depusă în Parlament de senatorul UNPR de Buzău Constantin Popa. Ideea proiectului legislativ i-a venit, a declarat senatorul Popa pentru www.libertatea.ro, după ce a văzut angajaţi care mănâncă hrană rece la serviciu sau nu mănâncă deloc, pentru că nu au bani pentru a-şi cumpăra ceva de mâncare. Senatorul progresist buzoian vrea ca angajaţilor să li se ofere posibilitatea să beneficieze la prânz de o masa caldă şi să se hrănească corespunzător.

Văd zilnic cum săracii oameni mănâncă hrană rece la serviciu, ce îşi aduc de acasă. De multe ori, nu au nimic în geantă, pentru că nu au bani, şi rabdă foame. Unii se duc la tot felul de magazine şi îşi cumpără sandwich-uri sau mâncare caldă la caserole, cu care vin apoi la locul de muncă. Este o mare pierdere de timp pentru angajaţi. Unii se îmbolnăvesc de stomac pentru că nu se hrănesc corespunzător, din lipsa ­ba­nilor”, a declarat, pentru www.libertatea.ro, Constantin Popa.

   Senatorul Constantin Popa vrea ca valoarea mesei să fie de 15 lei pe zi, iar angajatul să o primească la locul de muncă, în aşa fel încât să nu mai fie nevoit să plece pentru a-şi cumpăra mâncare. Pe lângă beneficiile aduse salariatului, senatorul spune că, prin această iniţiativă, angajatorul îşi va fideliza angajatul şi se vor crea noi locuri de muncă în industria ­ali­mentară: „Cred că dacă le-am oferi posibilitatea ca la prânz să beneficieze de o masă caldă, plătită de angajator, în valoare de până la 15 lei, nu ar fi o mare povară pentru acest stat. În acest fel, oamenii nu vor mai sta flămânzi la muncă şi vor da un randament mult mai bun”, a mai spus, pentru sursa citată, Constantin Popa. Valoarea mâncării calde a angajatului va fi dedusă din profitul companiei, fie ea de stat, fie privată.