IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

De ce nu?! Senatorul Constantin Popa vrea buletine de vot cu poza candidaților

Senatorul UNPR de Buzău Constantin Popa va depune, săptămâna viitoare, un proiect de lege prin care va cere ca pe buletinele de vot pe de la alegerile locale, care vor avea loc pe 5 iunie, să fie tipărită - pe lângă numele candidatului, formațiunea politcă din partea căreia candidează și sigla aceasteia din urmă - și o fotografie a aspirantului la demnitatea respectivă.
   ,,Vreau ca românii să aibă posibilitatea de a vedea și figura candidatului, nu numai numele și partidul acestuia. În acest fel, omul va fi mult mai bine informat atunci când votează. Cine ține minte figura candidatului doar de pe afișe? Vă spun eu: foarte puțini. De aceea, pe buletinul de vot, în căsuța re¬zervată fiecărui candidat, va trebui aplicată și imaginea acestuia, pe lângă nume și formațiunea politică. De ce avem poze pe buletinul de indentitate? Să fim identificați! Așa va trebui să identificăm și candidatul la alegeri”, a declarat, pentru ,,Libertatea“, Constantin Popa.
   Senatorul progresist spune că legea nu ar implica un efort bugetar mare, întrucât poza candidatului se va aplica pe același buletin de vot care este acum în uz, doar cu diferența că pe lângă nume și sigla de partid va apărea și fotografia candidatului, ceea ce ar consuma ceva mai mult tuș la imprimarea acestora, potrivit opiniadebuzau.ro.