IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Stop violenţei pe TEREN! Criminalii, la puşcărie! (reforma din fotbal trebuie să continue)

De ceva timp nu a mai apărut nimic legat de faptele vitejești ale veteranului Gheorghiță Rădulescu, sufletul echipei din Poșta Câlnău (actualmente Zărnești) și totodată spaima spectatorilor, arbitrilor, coechipierilor și adversarilor deopotrivă.

Partida de pe ”sinteticul” din Buzău, dintre Gloria 2 şi Avântul Spartac Zărneşti, mai bine zis evenimentele din finalul ei, au readus în memorie vremurile în care băieții de la Poșta Câlnău, cu un Rădulescu în floarea vârstei, făceau legea pe și în afara gazonului, astfel că adversarii care aveau tupeul de a nu se preda necondiționat plecau și bătuți  (la propriu) și cu cele două puncte (pe atunci) luate.

Revenind în prezent, echipa din Zărnești a avut o misiune nu tocmai dificilă, în fața puștilor lui Nicolae Anton, un meci pe care de altfel oaspeții l-au dominat categoric și l-au câștigat meritat. Iar personajul nostru a început partida de pe banca de rezerve, astfel că în prima repriză singurii asupra cărora s-a abătut potopul de sudalme, dublat de replica favorită a lui Rădulescu („vă bat de vă omor”), au fost proprii coechipieri, care, în ciuda ocaziilor clare de gol, nu au reușit deschiderea scorului până la pauză. Lucrurile s-au schimbat radical prin minutul 55, atunci când Gheorghiţă Rădulescu a luat decizia de a participa activ la joc, în speranța că își va impulsiona  coechipierii. Dintre realizările sale fotbalistice pe parcursul reprizei secunde amintim două cornere bătute în brațele experimentatului Sârbu, vreo trei pase simple greșite care i-au pus pe adversari pe contraatac și câteva contre verbale cu arbitrul partidei. Nimic deosebit, am putea spune, aceste lucruri fiind la ordinea zilei în ceea ce privește personajul povestirii noastre.

Și a venit minutul 90. Ambițiosul Bogdan Bălan are o intervenție dincolo de limita regulamentului asupra lui  Alin Rădulescu drept pentru care este penalizat de centralul partied cu al doilea galben şi implicit roşu. Are totodată neinspirația de a aplauda ironic susținătorii oaspeților, deloc puțini la această partidă, în vreme ce pe teren Rădulescu unchiul și Rădulescu nepotul deja ”îi luaseră numărul”. Nu trec 30 de secunde de la aceasta fază, ”centralul” Petruș Ilie pune capăt meciului, iar Gheorghiţă Rădulescu merge la banca adversă nu pentru a își felicita adversarul pentru un joc destul de reușit, ci pentru a aplica o corecție celui care a îndrăznit să îl scoată din pepeni. Pretextând că tocmai se întorsese din Germania cu nepotul său, acolo unde Alin suferise o intervenție chirurgicală care a costat în jur de 25000 de euro, veteranul oaspeților îl zguduie bine pe adversar, îmbrâncindu-l și lovindu-l de câteva ori cu palma. Momentul șocant se apropie, căci părinții jucătorului de la Gloria II pătrund și ei pe teren, așa cum orice părinte procedează din instinct, pentru a își apăra copilul. Atât a trebuit pentru ca Rădulescu al nostru să se aprindă și mai tare şi împreună cu câţiva coechipieri,  i-a pus la pământ atât pe mama cât și pe tatăl puștiului de la echipa adversă. Cu adevărat halucinantă este atitudinea ”fotbaliștilor” de la Zărnești, care, văzând pe bietul om prăbușit la pământ în fața băncii lor de rezerve, au tăbărât asupra lui ca o haită de bestii însetate de sânge, lovindu-l animalic cu tot ce aveau la îndemână timp de câteva zeci de secunde. Cum-necum, omul nostrum a scăpat într-un final, fiind cu greu readus în simțiri de niște prieteni, dar având fața tumefiată și vânătă.

Se știa că aceste tratamente sunt aplicate de Rădulescu în propriul fief, pe coclaurii de la margine de județ, acolo unde mai pot fi trecute cu vederea. Din nefericire, de această dată acești golani au recidivat chiar în oraș, probabil ghidându-se după principiul ” huliganul dacă nu e și fudul, parcă nu este huligan destul”. Așteptăm cu mare interes luarea de poziție a oficialilor AJF Buzău, măsurile luate împotriva omului deja suspendat de două ori PE VIAȚĂ din activitatea sportivă, și poate pe viitor edilii orașului se vor gândi să pună și la Buzău bazele unei grădini zoologice. Nu de alta, dar, din ce am văzut sâmbătă, animale avem din belșug! 

 

Sursa: www.arenabuzoiana.ro