IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Gheorghe Vlase lucrează pentru Buzău

Plenul Consiliului Judeţean Buzău a votat, la şedinţa din luna februarie, un proiect de hotărâre înaintat de consilierii judeţeni Gheorghe Vlase şi Mariu Târcavu, din partea ALDE, prin care a fost solicitat acordul mini parlamentului local pentru asigurarea finanţării a ceea ce va fi Ghidul Economic al judeţului Buzău.

Concret, economistul Gheorghe Vlase, propune autorităţilor judeţene să participe la realizarea unei lucrări ce ar urma să conţină cele mai multe şi mai complete informaţii de natură economică, documentările urmând să fie făcute la nivelul fiecărei comune buzoiene. Ghidul va pune la dispoziţia potenţialilor investitori, locali, din ţară sau din străinătate informaţii despre structura economică existentă, capacităţile de dezvoltare pe diverse domenii de activitate, resurse naturale şi umane, inclusiv cultură şi tradiţie economică de zonă.

Consilierul judeţean Gheorghe Vlase, de altfel posesorul unei vaste experienţe şi cunoştinţe de economie aplicată, este de părere că „judeţul Buzău trebuie abordat ca un întreg, mai ales că deja la nivel guvernamental se lucrează pe euroregiuni, în acest fel menţinându-se şansa ca zona să-şi poată reconfigura propria identitate economică”.

(Sursa. www.munteniadebuzau.ro)