IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Deputatul Mocanu își cere scuze în numele clasei politice!

Din când în când, mai preiau de pe FB câte o postare care mi se pare interesantă, și azi este vremea să-i acordăm atenție lui. Deputatului Mocanu, căruia puțini îi dădeau șanse, dar care a ajuns la al treilea mandat, și dovedește pe zi ce trece că acumulează tot mai multă maturitate politică. Așa că iată ce am citit eu, și vă dau și dumneavăstră o temă pentru acasă. Știu că e greu să recunoști, dar Mocanu a făcut-o:

„Astăzi am primit în audiență o doamnă dintr-o comună apropiată de Râmnicu Sărat. Ar fi putut să îmi fie bunică. I-am ascultat solicitările (chestii firești, pe care le putea rezolva simplu Primăria respectivă) și am vorbit împreună despre calea de urmat. Nu despre tema solicitării doamnei scriu astăzi, ci despre ceva care m-a emoționat și m-a demoralizat. 
Atitudinea dânsei era una de umilință totală, de parcă nu eu eram cel obligat de demnitatea publică pe care o am să o ascult și să o sprijin cu tot ceea ce pot din punct de vedere legal. Deși solicita o facilitate pe care i-o datora Statul, doamna respectivă o cerea cu lacrimi în ochi, ca pe o favoare deosebită. 
Deși nu eram direct resposabil de situația dânsei, i-am cerut iertare în numele întregii clase politice. Nu am dat tot ce este mai bun în noi pentru dezvoltarea României, nu ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor românilor. Aleșii și șefii, cei mai mulți dintre ei, se comportă de parcă ar fi trimișii lui Dumnezeu pe pământ, în vreme ce plătitorii de taxe și impozite se căciulesc pentru ceea ce li se cuvine de drept. 
Dacă suntem pregătiți să acceptăm aceste adevăruri, avem șanse pe viitor de a duce nația asta acolo unde merită.”