IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Lovitură dură pentru Compania de Apă!!!

Două sunt societățile comerciale aflate în subordinea Primăriei pe care Toma le-a considerat vaci numai bune de muls, URBIS SERV, subiect pe care l-am abordat și unde vom veni mâine cu informații surprinzătoare, și Compania de Apă, unde primarul l-a înlăturat pe Tescaru și și-a pus specialistul în falimente și companion de drumeții, Simona Săvulescu. În cazul acesteia din urmă, sursele noastre spun că planul de falimentare merge ca uns, dovadă o nouă supapă de scurgere a banilor, în timp ce salariile angajaților au fost înghețate, singura leafă care crește constant fiind cea a directoarei care minte că ea nu vrea acești bani dar n-are ce face că așa a hotărât Consiliul de Administrație.

 Prin urmare, după ce a venit odihnită la trup, că mintea o are așa de când se știe, de pe tărâmuri Norvegiene, într-o pauză de stat în țară până la următoarea escapadă alături de edil, Săvuleasca s-a gândit că e bine să facă niște restructurări, eficientizarea muncii după Planul Kaizen. Și a adus o firmă din Ploiești, care să cerceteze de ce lucrurile nu merg așa cum ar trebui și să găsească soluții pentru urgentarea falimentului, firmă plătită cu bani grei din fondurile Companiei. Sursele noastre spun că se știe deja de restructurare, iar această firmă nu reprezintă decât un paravan pentru a mai sifona niște bani, că doar apa se vinde bine, de plouat a plouat din belșug așa că încasările au crescut, investiții nu se mai fac, iar atunci când se sparg țevi, acestea sunt cârpite cu profesionalism de curge apa roșie de ciudă la robinet.

Cert e că, spun aceleași surse, lovitura finală va fi preluarea Companiei de Apă de către un mare investitor privat, Nicu Dinu este numele cel mai vehiculat, în contrapartidă pentru sumele cheltuite de acesta în Campania Electorală, atunci când o mică parte din buzoieni l-au votat pe Toma primar, lucru care nu se va mai întâmpla anul viitor, că toți și-au dat seama de adevăr. Indiferent de partidul pentru care va candida Constantin Toma, că la PSD e un val fără precedent împotriva lui, mai ales după ce a fost bătut măr la europarlamentarele de luna trecută în municipiu.