IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

,,PRO România Buzău, pregătită să câștige Primăria!”

Comunicat de presa

Rezultatele foarte bune obţinute la alegerile europarlamentare de luna trecută, cu mult peste media partidului, şi care au clasat organizaţia noastră pe locul doi pe ţară, dar şi faptul că zilnic ni se alătură oameni de valoare, ne motivează şi sunt semnalul că, anul viitor, scorul nostru va unul care să ne claseze ca primul partid de stânga în plan local. În acest sens, PRO România Buzău a început deja selecţia pentru viitorii candidaţi, cotaţi cu cele mai mari şanse să asigure majorităţi în Consiliile Locale, dar şi să ocupe fotoliile de primari acolo unde scorul nostru a fost chiar şi peste al PSD. Pentru că în cazul acestui partid, care se erodează pe zi ce trece din cauza măsurilor dezastruoase luate de un Guvern incompetent, suntem siguri că reprezentanţii acestuia nu mai pot avea pretenţii în cele mai multe dintre localităţile judeţului. De aceea, conştienţi că noi suntem singura alternativă viabilă pentru opţiunile de stânga ale electoratului predominant al judeţului, vrem să ofe rim cei mai bine pregătiţi candidaţi care să lucreze în folosul cetăţeanului.

În ceea ce priveşte municipiul Buzău, organizaţia noastră a identicat potenţialii candidaţi şi a demarat discuţiile preliminare, pentru a nu face greşeli atunci când aceştia vor primi girul partidului pentru a ne reprezenta în lupta electorală de la localele de anul viitor. În atenţia noastră se aă personalităţi ale judeţului, oameni iubiţi şi foarte cunoscuţi, cu o moralitate impecabilă, din rândul cărora se va alege, fără doar şi poate, viitorul primar. Viitorii noştri potenţiali candidaţi în această competiţie internă sunt buni administratori, care au identicat deja nu numai problemele cu care se confruntă acum municipiul – trac infernal, lipsa locurilor de parcare, asigurarea căldurii pe timp de iarnă -, dar au şi soluţii pentru remedierea acestora, cu calm, fără a provoca situaţii conictuale cum din păcate se întâmplă acum. Iar acest lucru nu se poate face decât prin discuţii cu cetăţenii astfel încât aceştia să înţeleagă că nu li se vrea decât binele.

De aceea spunem că anul viitor un rol important îl vor avea faptele, nu promisiunile cu care cetăţenii au fost amăgiţi, iar noi avem certitudinea că felul cum au fost trataţi până acum alegătorii de către aceste formaţiuni politice, ne va oferi nouă şansa să arătăm că dacă se vrea se poate face.