IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Marcel Ciolacu, după prăbușirea moțiunii de cenzură:

„Moţiunea de cenzură este un drept constituţional şi democratic al opoziţiei. Să ceri puterea este normal şi legitim, dar devii ridicol când arăţi că nu ştii ce să faci cu ea. De săptămâni întregi am asistat cu toţii la o ceartă continuă între partidele de opoziţie legat de cine să fie prim-ministru şi cine să intre sau nu la guvernare. Dar fără să aibă nicio viziune de dezvoltare pentru România. Niciun proiect politic sau economic. Nicio propunere de politică publică. Şi nici oameni.
Singurul proiect pe care l-au propus liderii opoziţiei a fost să elimine salariul minim, să le pună taxe it-iştilor, să dea oameni afară sau să taie salariile din construcţii.
În aceste condiţii, e clar că actuala opoziţie este incapabilă să guverneze şi nu reprezintă o alternativă serioasă şi credibilă. O ţară nu poate fi administrată de 4 sau 5 partide care nu au nimic în comun şi capacitate zero de guvernare.Avem o majoritate solidă în Parlament care va continua să asigure coerenţă actului de guvernare. Îmi doresc ca opoziţia să se întoarcă la lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi, de exemplu, să vină cu propuneri concrete pentru rezolvarea problemelor la votul din diaspora. Asta dacă vor să arate că le pasă cu adevărat de români!”
.