IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Alertă maximă!!! Primarul Toma vrea să desființeze rugby-ul buzoian?!

Cu un palmares bogat, cu obiectivele atinse și cu un istoric demn de remarcat în spate, secția de rugby a Clubului Gloria este probabil cea mai serioasă ramură sportivă în plan local, alături de fotbalul ajuns din nou în top. Nu vorbim despre bugetul mult mai mic decât al altor secții, deși oamenii care se ocupă în cadrul rugby-ului buzoian au nevoi speciale, acesta fiind un sport al elitelor, căci s-au descurcat pînă acum cu ce au avut și nici nu au emis pretenții prea mari, doar să fie lăsați să-și facă treaba. O treabă care durează e pe vremea prințului Ghica, el fiind cel care a înființat echipa la Buzău, și care, repetăm, a fost făcută cu maximă seriozitate, dovadă nivelul de performanță la care s-a ajuns.

Sursele noastre spun însă că rugbiștilor li se pregătește ceva, mai precis desființarea, nu faptic, ci printr-o stratagemă des folosită, reducerea bugetului astfel încât secția să se închidă de la sine. În spate ar sta chiar primarul, care nu agrează acest sport nobil, practicat din cele mai vechi timpuri în lume, și de la care un segment al amatorilor de mișcare a avut atâtea satisfacții. Este o veste alarmantă, mai ales că antecedente există, și  chiar dacă sperăm ca lucrurile să nu fie puse în practică, nu putem să nu tragem un semnal de alarmă și să  spunem, jos labele de pe rugby-ul buzoian.

Nota redacției – Vineri, după o temeinică documentare, citiți detaliat planul primarului Toma de a distruge URBIS Serv, asta după ce a băgat multe milioane de euro în tehnologizare.