IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Încă o minciună a lui Toma demontată de deputatul Mocanu

"Cât voi fi eu primar, Compania de Apă nu se va muta la Hotelul Crâng!!" Așa s-a bătut cu pumnul în piept, ani de zile, primarul Constantin Toma. Ghinion! Compania de Apă chiar s-a mutat cu o parte din birouri în fostul hotel "al Partidului"!!! 
Iată încă o dovadă că Toma îi minte pe buzoieni cum respiră și că nu se simte responsabil pentru ceea ce spune. Îl somez public pe acest om marcat de mania cultului personalității să recunoască în fața buzoienilor că i-a mințit și să demisioneze.
Devine foarte clar acum de ce primarul Toma și Săvulescu de la Companie au anunțat că apa se va scumpi. Păi cum să nu se scumpească atât timp cât avem cheltuieli uriașe cu amenajarea hotelului?
O altă informație gravă, pentru care CER PUBLIC intervenția autorităților competente: în disprețul legii și cu acceptul lui Toma, conducerea Companiei de Apă a ordonat angajaților să se mute într-un spațiu care nu are autorizație de funcționare! Noul sediu nici nu este încă stabilit ca punct de lucru al Companiei, așa cum reiese din documentele publice. Mai mult decât atât: în aceeași curte încă este șantier în lucru! 
Iată cum omul lui Toma de la conducerea Companiei încalcă legea în același timp în care se folosește de lege pentru a băga pe gâtul buzoienilor apă meteorică și diferențe uriașe de consum de apă. 
Buzoienii nu merită asemenea indivizi care, după ce i-au păcălit că luptă pentru redarea Companiei către oameni, au început jaful imediat ce au pus mâna pe conducerea acesteia. 
ALDE Buzău continuă să se bată pentru interesele buzoienilor!, scrie deputatul adrian Mocanu pe facebook.