IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Intră “garda” în Crîng… la inițiativa deputatului Mocanu!

Scrie Adrian Mocanu pe faceBook: “Tăierile din Pădurea Crâng vor fi verificate de o Comisie de Control condusă de Instituția Prefectului! Felicit rapiditatea cu care doamna prefect Carmen Ichim a reacționat la sesizarea oficială pe care am făcut-o în numele buzoienilor revoltați de tăierile din Crâng. Voi participa la verificările de la fața locului în calitatea mea de parlamentar, nu în cea de șef de partid. Consider, laolaltă cu doamna prefect, că Pădurea Crâng este aurul verde al buzoienilor și, de aceea, acțiunea de verificare nu are încărcătură politică. Înainte de toate, suntem simpli fii ai Buzăului și avem datoria să luptăm pentru integritatea acestui bun de mare valoare care este Pădurea Crâng. 
Îmi pare rău că, pentru anumiți politicieni, temerile buzoienilor și sesizările mele repetate au fost luate drept atacuri la persoană! Tot ce îmi doresc este ca fetița mea și toți copiii buzoienilor să aibă parte, și când vor fi mari, de Pădurea Crâng și nu de amenajări urbanistice dubioase!
Sunt foarte mulțumit că vom avea control în Crâng, pentru că acțiunea de verificare va avea ca efect cel puțin stoparea temporară a defrișărilor haotice. Se vor gândi foarte bine înainte de a porni drujbele și de a sluji ordinele Stăpânilor! Aceștia, nu copacii, sunt afectați de o agresivă ciupercă morală, care se numește LĂCOMIE.”