IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Toma va ajunge la răcoare…!? Deocamdată a ajuns la fondurile europene!!!

Directorul general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a fost schimbat din funcţie, joi seară, în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie care a durat mai bine de şapte ore, scrie opiniabuzau.ro. Decizia a fost luată cu patru voturi “pentru” şi o abţinere, iar pe postul rămas astfel vacant a fost numit directorul adjunct al Companiei, Simona Săvulescu. Ea va asigura conducerea interimară a operatorului judeţean de apă şi canalizare, până la încheierea procesului de selecţie a unui nou director general, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Conform unor surse, principalul reproş care i-a fost făcut fostului director Tescaru a fost acela legat de nerespectarea unor decizii ale Consiliului de Administraţie. Reamintim că operatorul judeţean de apă şi canalizare are, de la începutul lunii august, un nou Consiliu de Administraţie, format din Manuela Claudia Zoiţa, fost director economic la Compania de Apă Târ govişte, consilierul judeţean social-democrat Ion Bogdan, director al Poştei buzoiene, avocatul Lucian Alexandru Sălcuţan, Simona Mariana Săvulescu, director adjunct al Companiei de Apă, şi Petruş Hinta, inspector la Primăria Rm. Sărat.

 Noul director general interimar al Companiei de Apă, Simona Săvulescu, este inginer chimist, absolvent al Facultăţii de Tehnologie Chimică din cadrul actualei Universităţi Politehnice Bucureşti. Ea a lucrat, ca stagiar, în perioada 1989-1992, la Gerom SA, şi ulterior a deţinut diverse funcţii de conducere în Grup Romet: şef compartiment Asigurarea Calităţii, director Asigu rarea Calităţii la Aromet SA, director de cali - tate al grupului de rme Grup Romet, director general Aromet SA, director general executiv Grup Romet. Din anul 2017 este consilier personal al primarului Constantin Toma.

De remarcat că Simona Săvulescu, actualul director general interimar, a avut doar munci la Toma, a cărui intenție, încă de la preluarea mandatului, a fost să pună laba pe Compania de Apă și implicit pe multele milioane de euro atrase de aceasta în proiectele demarcate de Tescaru, singurul director care n-a vrut să-I facă jocul. Acum, că a scăpat de el, lui Toma i s-a deschis calea spre fericire, ca să spunem așa, iar până la faliment, specialitatea sa, nu va mai fi mult, că doar Simona se pricepe, vezi cazul Grupului Romet SA. Doar că dedulcirea la fonduri europene se lasă mai totdeauna cu pușcărie, nici Dragnea probabil nu va scăpa, așa că e o chestiune de timp, credem noi, până inspectorii OLAF vor descinde la Companie și la Primăria Buzău. De aceea, fiindcă noi am mai tratat subiectul, vom reveni în curând cu o anchetă bine documentată despre Simona Săvulescu, legăturile ei de ani de zile cu primarul Toma Constantin, și planul diabolic pus la cale pentru a distruge singura societate unde primăria era actionar care mai funcționa bine, că pe restul le-a pus pe chituci.