IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Tomiţă şi-a furat-o rău!!!

După ce noi am tras un semnal de alarmă despre cum va decădea Crângul după ce o idee năstruşnică a primarului Tomiţă a interzis circulaţia autovehiculelor pe aleile de acces special amenajate de la fosta fabrică de lapte şi Micro 14, iată că instanţa repară gafa consilierilor PSD care au votat proiectul de hotărâre. Cu alte cuvinte, Tomiţă şi+a furat-o rău, şi nu e prima data, da băiatu insistă… Iată ce scrie Sansa Buzoiană vizavi de acest subiect dar ş ice scriam noi la data respective…

 

Consiliul local a aprobat, instanța a suspendat. Contestată încă dinaintea punerii ei în aplicare, decizia aleșilor locali privind închiderea circulației mașinilor pe aleile din Parcul Crâng a fost suspendată de Tribunalul Buzău. Asta înseamnă că mașinile vor avea din nou acces până în mijlocul pădurii. Contestația făcută de unul dintre agenții economici afectați de hotărârea consilierilor locali a fost admisă  de instanța buzoiană care a anunțat astăzi că șoferii vor putea circula cu autoturismele fără nicio restricție.   
Admite cererea formulată de reclamnata SC (...) în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Buzău și în consecință dispune suspendarea executării HCL nr 230 din 28.09.2018 emisă de pârât, până la pronunțarea instanței pe fond. Executorie de drept. ,se arata in soluția  pronuntata ieri de Tribunalul Buzău Deși executorie, decizia instanței nu este definitivă. Ea poate fi contestată, dar se aplică pînă la pronunțarea instanței pe fond. 
Nu este primul agent economic care contestă în contencios administrativ decizia autorităţilor de a interzice accesul autoturismelor pe alei. Un alt administrator de restaurant s-a adresat instanţei, iar luna trecută s-a consumat primul termen al procesului.

Spuneam deci că nu avem probleme, cu timpul stăm mai prost, lucru cu care nu se pot lăuda comercianții din Parcul Crâng, pe care Toma Constantin îi va duce în sapă de lemn după ce au investit mii sau chiar sute de mii de euro în stabilimentele lor, profitabile până când cetățeanul primit de o vecină atunci când vine acasă cu apelativul hoțule s-a gândit să îi distrugă. Și cum altfel, decât încropind pe picior o hotărâre de consiliu ilegală, prin care interzice accesul cu autoturismele până la cele trei localuri de la sfârșitul aleii principale, chiar dacă există două străzi prin pădure care nu impietează  liniștea șahiștilor boșorogi care nu-și mai aduc aminte a doau zi ce boschet au udat în precedenta, și parcări amenajate în vecinătatea restaurantelor în cauză. Spunem că respectiva hotărâre este ilegală, deși a fost pusă în practică imediat după adoptarea de catre consilierii PSD mână în mână cu cei PMP, pentru că nici până în ziua de azi ea n-a primit avizul de conformitate de la Prefectura. Dovada ca hotararea in cauza este o aberatie s-a vazut zilele trecute si in teren, Crangul fiind pustiu iar comerciantii aparandu-se de muste, dupa cum ne-au declarat chiar ei, nevoiti sa inchida la sase seara, desi in conditii similare dar cu accesul autoturismelor permis, aveau clienti si pana la miezul noptii.

 Mai mult chiar,  desi legea spune ca trebuie sa aiba buton de panica si contract cu firma de profil pentru evitarea situatiilor delicate, LEX PROTECT, o firma draga primarului Toma, refuza sa mai vina la interventii si a reziliat contractul cu agentii economici, pe buna dreptate spunem noi, ca nu poti alerga pe jos atatia kilometri pentru a calma doi betivi. Iar persoanele cu dizabilitati, care-si aduceau carucioarele cu rotile cu masina pana in apropierea locului unde puteau sa respire un aer cat de cat curat, evita acum sa mai vina in Crang, stiind ca vor fi opriti de comunitari la fabrica de lapte, cum este cunoscuta una din intrari, sau la Micro 14.