IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

DNA, vino și-l ia! Primarul Toma minte, instiga, fura si calcă în picioare legea mai ceva ca Ceaușescu!!!

 Pentru cei care ne-au mustrat prietenește că ne-am lăsat pe tânjală, și cărora le-am explicat motivele absenței noastre din on line, le spunem că am revenit, nu vom mai pleca, iar săptămâna asta vom face ce știm noi mai bine, în fiecare  zi până vineri, adică vom da de pământ cu primarul dictator de la Buzău, ale cărui porniri megalomanice vor îngloda comunitatea în datorii pe care nici copiii noștri nu le vor achita prea ușor. Desigur că au fost și voci care ne-au acuzat că, (la fel ca pe majoritatea presei aservite în plan local care-i pupă tălpile și-i proslăvesc bășinile lui Toma Constantin pentru a le da o aromă de credibilitate), cetățeanul în cauză ne-a mânjit și pe noi cu bani publici și de aia ne-am dat la fund. Ei bine, lor le spunem hai sictir  tovarăși, noi ne simtem bine cum ar zice poetul, și-i dăm drumul la treabă cu multe dezvăluiri despre alesul buzoian cel mai controversat, care vrea să pozeze în mare democrat, dar n-a scăpat încă de complexul încălțărilor de cauciuc și fiorul pe care ți-l dau hainele de plastic de proastă calitate atunci când se electrizează.

Spuneam deci că nu avem probleme, cu timpul stăm mai prost, lucru cu care nu se pot lăuda comercianții din Parcul Crâng, pe care Toma Constantin îi va duce în sapă de lemn după ce au investit mii sau chiar sute de mii de euro în stabilimentele lor, profitabile până când cetățeanul primit de o vecină atunci când vine acasă cu apelativul hoțule s-a gândit să îi distrugă. Și cum altfel, decât încropind pe picior o hotărâre de consiliu ilegală, prin care interzice accesul cu autoturismele până la cele trei localuri de la sfârșitul aleii principale, chiar dacă există două străzi prin pădure care nu impietează  liniștea șahiștilor boșorogi care nu-și mai aduc aminte a doau zi ce boschet au udat în precedenta, și parcări amenajate în vecinătatea restaurantelor în cauză. Spunem că respectiva hotărâre este ilegală, deși a fost pusă în practică imediat după adoptarea de catre consilierii PSD mână în mână cu cei PMP, pentru că nici până în ziua de azi ea n-a primit avizul de conformitate de la Prefectura. Dovada ca hotararea in cauza este o aberatie s-a vazut zilele trecute si in teren, Crangul fiind pustiu iar comerciantii aparandu-se de muste, dupa cum ne-au declarat chiar ei, nevoiti sa inchida la sase seara, desi in conditii similare dar cu accesul autoturismelor permis, aveau clienti si pana la miezul noptii.

 Mai mult chiar,  desi legea spune ca trebuie sa aiba buton de panica si contract cu firma de profil pentru evitarea situatiilor delicate, LEX PROTECT, o firma draga primarului Toma, refuza sa mai vina la interventii si a reziliat contractul cu agentii economici, pe buna dreptate spunem noi, ca nu poti alerga pe jos atatia kilometri pentru a calma doi betivi. Iar persoanele cu dizabilitati, care-si aduceau carucioarele cu rotile cu masina pana in apropierea locului unde puteau sa respire un aer cat de cat curat, evita acum sa mai vina in Crang, stiind ca vor fi opriti de comunitari la fabrica de lapte, cum este cunoscuta una din intrari, sau la Micro 14. Iar situatia prezentata mai sus, la care s-a ajuns din rea vointa, sau de ce nu, prostia unui cetatean care ocupa pentru scurt timp fotoliul din Palatul Comunal, este ceva de vara, fiindca de maine trecem la lucruri mult mai serioase, in fiecare zi o noua dezvaluire incendiara despre primarul faliment. Care nu este numai un fel de dictator in devenire, ci si mincinos si hot, cum o sa demonstram cu fapte concrete, la care institutiile statului ar trebui sa se sesizeze din oficiu, pentru ca e grav sa-ti platesti datoriile de  persoana fizica pe seama buzoienilor, acesta fiind unul din scopurile sale in viata. Iar maine venim cu informatii socante despre Afacerea Tarlaua 33, cum am denumit-o noi, unde cetateanul Toma Constantin vrea sa sparga multe milioane de euro pe un proiect megalomanic, de tip ceausist, devoaland totodata si ce interese financiare personale stau in spatele acestei marete realizari.