IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Un serviciu pentru liniştea noastră

 

Continuăm şi astăzi devoalarea feţelor de parlamentari buzoieni care una au spus şi alta au făcut, cu deputatul intrat ruşinos în Parlament la sfârşitul anului trecut, cu ajutorul serviciilor, spun unii, şi care mai nou ne dă lecţii de deontologie într-un ziar altădată fanion, acum doar o goarnă răguşită ale intereelor personale ale parlamentarului, fapt ce l-ar face pe Corneliu Ştefan să se răsucească în mormânt dacă ar putea vedea ce se întâmplă  cu munca lui de-o viaţă. Şi astăzi, tot de la colegii de la centru ne-am inspirat, după modelul plagiem ca să fiţi informaţi, cu promisiunea că pe viitor, vom completa acest tablou de politician pârât.

Cezar Preda este(era-nota redacţiei) prim-vicepreşedinte al PDL, adica al treilea om ca putere în partid, a fost marginalizat de Emil Boc pentru ca Vasile Blaga să-l propulseze în noua vedetă de televiziune a PDL. Preda a candidat pentru un nou mandat de deputat, al treilea, într-un colegiu din judeţul Buzău.

„Greul PDL” s-a remarcat în ultimii 8 ani prin contractele cu bani publici de ordinul zecilor de milioane de euro,afacerile sale şi ale grupului său de apropiaţi politici au legătura cu salubritatea compania de salubritate RER, pe care Preda a condus-o, deţine jumătate din societatea publică de salubritate a Bucureştiului (REBU), directorul REBU a fost pentru o perioada deputatul Romeo Raicu, lider PDL la sectorul 4. Preda are relaţii de afaceri cu fostul democrat- liberal Silviu Prigoană şi face parte din aşa-zisul grup de la sectorul 3 al PDL (Silvian Ionescu, fostul şef al Gărzii de Mediu, Sulfina Barbu, ministrul Mediului, fostul primar Liviu Negoiţă). Odată ajuns la putere în 2005 Preda şi-a propulsat soţia, Jeanina, la conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice - special înfiinţată pentru a gestiona toate procedurile de licitaţie în domeniul salubrităţii.

Ce spunea înainte de Campania Electorală Cezar Preda: "Criteriile de integritate vor fi respectate ad-litteram, ţinem foarte mult la aceste criterii de integritate"- o declaraţie cel puţin ciudată în contextul afacerilor sale cu bani publici, de aceea vom reveni în curând şi cu alte aspecte, mult mai interesante, făr a uita de Serviciul pentru liniştea noastră.