IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Buzăul găzduiește cea de-a șaptea ediție a Concursului de Explorare Urbană

Societatea Exploratorilor provoacă iubitorii de aventură de orice vârstă la o nouă vânătoare de comori pe străzile și prin parcurile Buzăului. Astfel, organizația duce mai departe tradiția concursului de explorare urbană care a ajuns anul acesta la cea de-a șaptea ediție.Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18mai, începând cu orele08:30. Startul concursului se va da în centrul orașului Buzău, pe Platoul Dacia însă până atunci, iubitorii de aventură și mișcare în aer liber sunt așteptați să se înscrie în competiție.Nu există limită de vârstă, ci doar câteva reguli care trebuie respectate la formarea echipelor. Nota bene: pentru prima dată în orașul Buzău vom pune la dispoziția concurenților o hartă profesională de ORIENTARE cu ajutorul căreia concurenții vor descoperi stațiile electronice așezate de noi în unele puncte din zona adiacentă a Palatului Comunal Buzău.

            Se va concura pe trei categorii însa va fi și o a patra categorie premiată după cum urmează:

  • Family – echipe formate din cel puțin un copil de maxim 14 ani și cel puțin un membru peste 18 ani;
  • Open - echipe formate din fete, băieți sau mixte cu cel puțin un membru peste 18 ani;
  • Liceeni - echipe formate din fete, băieți sau mixte;
  • LICEE–vor puncta cele mai performante trei echipe ale fiecarui liceu în parte.

            Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri care trebuie să aibă obligatoriu asupra lor un instrument de scris și cel puțin un smartphone.

            Concursul este deschis oricui dorește să participe – fie că este vorba de persoane din afara județului, fie de buzoieni care vor să-si cunoască mai bine orașul – iar organizatorii nu percep niciun fel de taxă de înscriere.

            Timp de câteva ore concurenții vor explora orașul pe un traseu pe care vor avea de trecut peste mai multe provocări pentru a strânge cât mai multe puncte.Câștigătorii vor fi premiați în aceeași zi la punctul START/FINISH, în cadrul unei festivități programate pentru orele 17.00.

            Până pe data de 17mai doritorii se pot înscrie online accesând formularele următoareȘ

Echipe: https://docs.google.com/forms/d/1wkk8DowWqRNbSKXsmCn9EZ6VsR2wtFbPLHafRIKfZAc/edit

Individual: https://docs.google.com/forms/d/1DE3zclTPxNn_6UOl93l1oHquI0CkGHQLnElS6_skIsY/edit?pli=1

            De asemenea, înscrieri se vor face și la fața locului, până la momentul startului.

                Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, Primăria MunicipiuluiBuzău, Crucea Rosie Buzău, Park Tour Romania, Ecosport Club, Clubul Sportiv Casa Sporturilor, Jnepenii, Societatea Exploratorilor.

Vă așteptăm alături de noi la o aventură de neuitat, prin cele mai frumoase zone ale orașului Buzau!