IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Festivalul Benone Sinulescu, 14-16 iunie

Comunicat de presă

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” organizează Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, ediția a VI-a, în perioada 15-16 iunie 2024, în memoria regretatului artist Benone Sinulescu, simbol al muzicii populare românești care s-a stins din viață în luna noiembrie 2021.

Scopul festivalului estedescoperirea de noi talente, revitalizarea şi promovarea tradiţiei şi folclorului din România, prin muzica vocală, instrumentală şi costumul popular românesc.

Concursul cuprinde două secțiuni: canto tradițional românesc și instrumente populare(vioară, acordeon, ţambal, clarinet, trompetă, fluier, cobză, nai).

La concurs sunt așteptați să se înscrie, până la data 26 mai 2024, interpreți amatori din țară și din diaspora, cu vârste până la 25 de ani.

Gala de premiere va avea loc duminică, 16 iunie 2024, pe scena din Târgul Drăgaica.

Mai multe informații despre regulamentul concursului sunt disponibile la adresa https://ccam.ro/festivalul-concurs-benone-sinulescu/.