IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Reabilitarea drumului spre Bisoca aproape de final

Termenul pentru finalizarea lucrărilor a fost dat  de  Consiliul Judetean

 Conducerea administraţiei judeţene a anunţat că lucrările de reabilitare a drumului care facilitează accesul către comuna Bisoca, un tronson deosebit de important atât din punct de vedere turistic cât şi economico-social sunt aproape de final. Totodată, administraţia judeţeană anunţă că în curând vor începe lucrările la un alt tronson din DJ203K, Podu Muncii – Plaiul Nucului.

 Pentru reabilitarea celor 30 de km dintre  Podu Muncii – Plaiul Nucului, Consiliul Judeţean a atras o finanţare europeană nerambursabilă în valoare de 80 de milioane de euro.

Trei judeţe legate printr-un traseu cicloturistic. Ce se întâmplă cu proiectul “Velo Valahia”

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a anunţat că proiectul „Velo Valahia” prin intermediul căruia se urmăreşte legarea zonelor turistice din Buzău, Prahova şi Vrancea se află în continuare pe tapet. Traseul cicloturistic principal de pe raza judeţului Buzău este cuprins între localitatea Finţeşti-Năieni şi Mănăstirea Poiana Mărului-Bisoca cu o lungime de 129 de km.

Proiectul este în implementare însă administraţia judeţeană nu a putut oferi mai multe detalii despre stadiul în care se află. In total traseele de cicloturism vor însuma 3000 de km.