IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Așa cum a promis, Pufu lansează petiția...

Interesat de soarta cetații, senatorul Pufu a făcut, timp de mai multe zile, un adevărat tur de forță pe strada Unirii, stând de vorbă cu oamenii, în încercarea de a găsi soluții la două probleme importante, locurile de parcare, și soarta comercianților ocoliți de clienți tocmai din acest motiv.

Consultările s-au concretizat prin lansarea unei petiții, semnată de zeci de buzoieni, petiție ce a fost trimisă primarului Constantin Toma, pentru resistematizarea Bulevardului Unirii.

Două sunt punctele acestui document, resistematizarea zonei astfel încât aprovizionarea să se facă în bune condiții, și nu în ultimul rând, crearea de locuri de parcare pentru clienți. Menționăm că documentul cu pricina, conceput și semnat de comercianți, a fost lansat în numele lor, dar a prins viață după inițiativa policianului liberal.