IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

“Polițiștii versus primar, câștigători: elevii!” zice senatorul Vlad Pufu

„Polițiștii locali au câștigat răsunător, încă o dată, disputa cu Primăria Buzău, mai precis, cu primarul, dar, mai nou, și cu avizul neinspirat de grabnic al prefectului. Era previzibil, urmând calea litigiilor anterioare și, mai ales, a viciilor de procedură din ședința nelegal constituită, în care consilierii opoziției unite nu au votat.

Justiția există ca să facă dreptate și a făcut! Și nu doar pentru cei aproape 200 de oameni și familiile lor care ar fi rămas pe drumuri în mod nedrept, ci și pentru mii de elevi care au în continuare pază competentă în școli.

Să disponibilizezi cu orice preț, doar din ambiție, că altă justificare nu există, polițiștii locali, purtători de mijloace de coerciție autorizate (chiar pistol pentru eventuale intervenții, cătușe, echipamente de descurajare) și să îi înlocuiești cu firme de pază, cu agenți fără experiență în școli, este cel puțin bizar. Orice statistică îți arată că incidentele au fost aproape inexistente în școlile păzite de polițiști. Motivele nu le discutăm acum.

Din nou, buzoienii au fost la un pas să plătească de două ori: salariile polițiștilor și contractele firmelor de pază!

Gata cu harababura!”, scrie senatorul Pufu pe pagina sa de facebook.