IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Muzeu!

Ziua Culturii Naționale și 174 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu nu puteau trece fără o reacție din partea Consiliului  Județean, care a ales Muzeul pentru această sărbătoare de mare interes.

Prezent la manifestări, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu a punctat pe pagina sa personală de facebook evenimentul”:

“Astăzi, am sărbătorit Ziua Culturii Naționale și 174 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu la Muzeul Județean Buzău și Teatrul George Ciprian.

La Muzeul Județean Buzău an de an are loc la această dată prezentarea unui raport de activitate al instituției, care nu se poate încheia decât cu un sentiment de admirație și bucurie că avem o instituție de cultură ce face cinste Buzăului și României. Tot aici, am lansat un nou proiect - Centrul Regional de Resurse pentru Tineret, pe care il vom derula împreună cu Muzeul Județean Buzău pentru toți tinerii din județul Buzău.

La Teatrul George Ciprian ne-am bucurat de poeziile poetului nostru național Mihai Eminescu, recitate de cele mai frumoase voci și interpretate de elevi talentați de la Liceul de Arte Margareta Sterian Buzău.

Buzăul crește din punct de vedere cultural și se așează frumos pe harta culturală națională și internațională.”