IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Pufu și-a făcut programul, în fiecare zi pe Unirii

Problemele legate de desființarea locurilor de parcare de pe Unirii, care au iscat o adevărată harababură, nu-i dau pace senatorului Vlad Pufu. Care ieri a fost, pentru a doua zi consecutiv la fața locului, unde a stat de vorbă cu comercianții pentru a găsi împreună soluții și a evita falimentul unor afaceri de pe urma cărora trăiesc mulți buzoieni, atît patroni cît și angajații lor. După vizită, politicianul a împărtășit primele impresii pe pagina sa de facebook”: “Am fost, din nou, pe Unirii, alături de consilierii locali Andrei Neder, Florin Sangiu, Irinel Cîrstea, Marius Suditu și colegi din Organizația Municipală a PNL Buzău, pentru a evalua punctual problemele pe care le au antreprenorii din zonă.

Am discutat cu mai mulți agenți economici, care au afaceri diverse într-o zonă a orașului considerată, până nu demult, un vad comercial bun. Proiectul de resistematizare a schimbat radical situația. Toți întreprinzătorii se plâng de aceleași probleme: nu se poate face aprovizionarea magazinelor, iar clienții sunt tot mai puțini și nu mai vin pentru că nu au locuri de parcare. E dramatic ce se întâmplă acolo, iar dacă nu se vor găsi soluții minimale pentru a ajuta micile afaceri locale, magazinele și reprezentanțele de pe Unirii se vor închide. Rezultatul va fi dezastruos: șomeri, falimente, spații goale, întuneric și bani lipsă la bugetul local!

Căutăm soluții, împreună cu toți cei afectați, pe care să le propunem pentru a repara ce se mai poate, până nu e prea târziu!

Mâine vom fi din nou pe Unirii!”