IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Păpușel moare de grija mediului de afaceri!!!

Coaliția PNL-PSD, aflată la guvernare a reușit să obțină ceea ce Ghinea a spus că practic este imposibil, renegocierea PNRR, care ar fi îngropat românii la propriu dacă USR ar mai fi rămas să jongleze cu consultanța în fruntea țării. De aceea am rămas uimit când un personaj cvasinecunoscut dar efemer pe o funcție de comandă, a băgat bățul prin gard atunci cînd orice om echilibrat ar fi stat în banca lui. Menționăm că singura  realizare  probabil  cuantificată de presa locală a fost etalarea bogăției parcată pe trotuarul din fața instituției, de erau buzoienii nevoiți să ocolească zona.

Așa că omul, după ce a descoperit că poate produce curent și altfel decît cu geamul și ușa deschise, se crede purtător de cuvânt al mediului de afaceri, în numele căruia încearcă o serie de concluzii. Uitând cu bună știință răul care a stat la baza unei situații pe care atît PNL cât și PSD încearcă din răsputeri să o îndrepte și chiar se pare că vor reuși împreună.

De aceea, domnule fost, haideți să vă reamintim noi, cu subiect și predicat ceea ce ați omis cu bună știință din textul publicat pe facebook. Și o facem cu mult bun simț, pentru că, spre deosebire de alți useriști la fel de necunoscuți, noi nu trăim frustrările unei perioade despre care probabil ați crezut că va rămâne întipărită în conștiința buzoienilor.

 

Prima dintr-un lung șir de întrebări la care nu așteptăm răspuns…, tupeul și ipocrizia USR chiar nu au limite!? De ce? Pentru că un userist de profesie din Buzău, nici nu merită să îi menționez numele, s-a trezit să arunce cu noroi în măsurile luate de guvernarea actuală pozând în mod fals într-un apărător al mediului de afaceri.

Dar chiar nu vă e rușine oare să vorbiți despre interesul mediului de afaceri buzoian și românesc, în ansamblu, tocmai voi de la USR? Până unde poate să meargă tupeul vostru în condițiile care reprezentantul USR în guvern, și anume Cristian Ghinea, este cel care a făcut PNRR și a introdus toate jaloanele în acest plan?

Da, tocmai voi useriștii sunteți cei care ați asumat în numele României să fie luate o serie de măsuri.

Spre exemplu, ca să vorbim concret: Componenta C8. Reforma fiscală și reforma sistemului de pensii cuprinde și Revizuirea cadrului fiscal. Ce presupune acest lucru? Că USR, prin reprezentanții săi, au asumat în PNRR că vor fi luate următoarele decizii:

1) reducerea și/sau eliminarea stimulentelor fiscale și extinderea impozitării ecologice;

2) reducerea stimulentelor fiscale pentru personalul angajat în sectorul construcțiilor;

Să vii acum și să critici măsurile pe care tocmai USR le-a propus și le-a inclus în PNRR este o dovadă de amatorism politic, de duplicitate și de lipsă de asumare a unor decizii pe care le-ai luat în trecut.

Suntem în 2023 la final și încă mai descoperim „bombele” pe care USR-ul le-a băgat în PNRR și care afectează grav mediul de afaceri și viața românilor.

Da, mulți vor spune că PNL avea prim-ministrul de la acea vreme, dar în cazul PNRR acesta a fost luat pe persoană fizică de reprezentanții USR, iar multe dintre elementele care îl compun au rămas necunoscute.

Așa că, înainte să iasă vreun gușter userist să se dea viteaz într-un efort de potențare a propriei imagini politice, ar trebui să le explice buzoienilor și românilor de ce au trecut ei în PNRR toate măsurile fiscale ce lovesc în mediul de afaceri.

Nici măcar un an nu au stat la guvernare, dar cu toate astea plătim cu vârf și îndesat incompetența useristă. Despre care românii au început să-și dea în sfârșit seama, așa că, spunem noi,  niciodată nu e prea târziu dacă e înaintea unor  alegeri de maximă importanță.