IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Încă o promisiune îndeplinită, rampa mobilă pentru persoanele cu dizabilități

Investiţia a fost făcută la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Buzău, unde Consiliul Judeţean şi-a asumat, între alte investiţii în interesul buzoienilor, şi reabilitarea şi modernizarea infrastructurii sistemului judeţean de învăţământ special, structură aflată în coordonarea Departamentului Judeţean pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Buzău a fost beneficiarul unei ultime investiţii susţinute financiar de la bugetul propriu al judeţului Buzău, prin amenajarea unei rampe mobile, care să faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilităţi de la parterul clădirii la etaj.

O astfel de investiţie a fost promisă, la deschiderea anului şcolar 2023, de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.   „Rampa mobilă pentru persoanele cu dizabilităţi, promisă la deschiderea de an școlar, este acum montată și funcțională, a anunţat preşedintele Neagu, pe pagina de socializare. Este pentru prima dată când elevii de aici beneficiază de o astfel de rampă pentru a fi transportați la etajul 1 al clădirii. Bucuria lor este dincolo de cuvinte, este sinceră și vine ca o lecție pentru noi toți, care uităm uneori să ne bucurăm de fiecare dar pe care l-am primit în viața aceasta”.

Centrul Judeţean de Educaţie Incluzivă a fost în atenţia autorităţilor judeţene şi anul trecut, când a fost implementat un proiect pentru eficientizarea energetică a clădirii. Cu acea ocazie au fost executate lucrări pentru anveloparea exterioară a clădirii, dar şi înlocuirea instalaţiilor interioare. În paralel cu acea investiţie, conducerea Şcolii a reuşit să atragă o finanţare pentru înlocuirea mobilierului.