IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Consiliul Județean a premiat “mândria” județului

În urmă cu cu cîteva zile, la Sala D. Filipescu a Consiliului Judetean Buzau, a avut loc premierea elevilor si profesorilor care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele nationale si internationale. Au fost momente extrem de emoționante, atât pentru președintele Neagu, cât și pentru profesori și elevi. Prilej pentru acesta să treacă în revistă fericitul eveniment și pe pagina sa de facebook.

“Ei sunt #mândria noastră. Ei sunt cei ce definesc #performanța și ne demonstrează prin #rezultatele lor că se poate!

Am premiat astăzi elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale. Județul Buzău are 70 elevi ce au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale, coordonați de 25 de profesori. Sunt oameni frumoși, inteligenți și cu o sclipire aparte în privire.

Un rezultat impresionant a fost obținut de elevul Vlad David Andrei, care a primit nu mai puțin de două #MEDALIIdeAUR, o #MEDALIEdeARGINT la olimpiadele #internationale și #Premiul2 la olimpiada #națională. Îl admir, îl respect, îi doresc o viață încununată cu succese și sunt convins că în fața valorii lui profesionale și umane se vor deschide multe uși către cele mai frumoase și binemeritate experiențe!

Îi felicit din tot sufletul pe elevi și profesori pentru efortul lor neobosit și pentru dedicare, dar și părinții pentru îndrumarea și susținerea ce le-o oferă!” a scris președintele Petre Emanoil Neagu.