IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Președintele CJ, prezent la celebrarea Liceului Tehnic

După c e a participat la aniversarea a 50 de ani a uneia dintre cele mai remarcabile instituții de învățămîbt din Buzău, președintele CJ a ținut să puncteze și pe pagina sa de socialșizare evenimentul.

„Liceul Tehnic Buzău aniversează 50 de ani de #excelență în #educație, iar noi le-am fost alături astăzi să transmitem felicitările noastre cadrelor didactice și elevilor, care au știut să fie o #echipă și să demonstreze că se poate obține #performanță.????

Sub #sloganul "Școala care îți construiește viitorul", au reușit să obțină un număr record de proiecte europene cu finanțare nerambursabilă, prin care 60% dintre cadrele didactice au putut beneficia de formare profesională în UE și peste 700 de elevi s-au bucurat de oportunitatea de a face stagiul de pregătire în Portugalia.

Sunteți un exemplu că oamenii sfințesc locurile și ne mândrim că Buzăul are învățământ cu tradiție, dar care privește spre viitor! La mulți ani tuturor dascălilor și elevilor, de Ziua Mondială a Educației!” a scris pre;edintele CJ, Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de facebook.