IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Consiliul Județean a hotărît, Secție nouă de recuperare medicală la Spitalul Județean

Pacienții vor avea parte de servicii performante de kinetoterapie, potriovit unor declarații oficiale.

Spitalul Județean Buzău ar putea avea în curând o secție medicală de recuperare.  Consilierii județeni au aprobat un proiect privind construirea unei secții având destinația de bază de tratament si recuperare, la parter și spații administrative la etaj.

Spitalul Județean este o unitate sanitară care asigură asistența medicală de specialitate și care dispune de un număr de 910 paturi cu spitalizare continuă și 45 cu spitalizare de zi și o structura organizatorică complexă. Construcţia propusă are regim de înălțime P+1E, la parter va funcționa secția de kinetoterapie, iar la etaj se vor amenaja spații pentru birouri.

Organizare interioară propusă pentru parter include 1 cabinet electroterapie si ultrasunet + laser - 1 cabinet magnetoterapie - 1 cabinet înaltă frecvență - 1 sala kinetoterapie - 1 cabinet parafină - 1 cabinet baie galvanică - 1 cabinet masaj - 1 cabinet drenaj limfatic - 1 cabinet medic consultații - 1 sală de așteptare - vestiare separate pe sexe pentru pacienți și personal - grupuri sanitare separate pe sexe pentru pacienți și personal, un oficiu pentru angajați și camere tehnice.

Pentru a realiza proiectul mai multe construcții vor fi demolate.  Durata de realizare a investiţiei este de 18 luni.