IMPORTANT: In cea mai mare parte, continutul acestui site este, sau se vrea, un pamflet. Cei care nu cred, sau se simt vizati, mai au o sansa, dialogul si sa ne convinga ca am gresit, la noi amenintarile nu tin. Daca nu, justitia sa stabilieasca unde se termina pamfletul, si incepe cu adevarat calomnia, iar noi ne vom supune. Riscul e juma-juma, si asa va ramane pana la proba contrarie. SI MAI IMPORTANT: Sambata, duminica si de sarbatorile legale, daca nu se intampla ceva cu adevarat important, va lasam sa respirati. Adica nu vom scrie nimic de nimeni, nu de alta, dar trebuie sa ne incarcam si noi bateriile
 
Nu sunt misogin și nu am spus niciodată că o femeie e proastă, jur, chiar dacă aruncă șamponul când se află sub duș și citește că loțiunea e pentru păr uscat. Dar o să-mi calc pe inimă și o să...

 

Publicitate

 

Va ploua cu Dosare Penale la DSV, medicul Popa nu se lasă intimidat!

Săptămâna trecută scriam că Adrian Popa, un cunoscut medic veterinar care încearcă să-și facă bine treaba cu toate piedicile puse intenționat pentru a-l submina este șicanat zilnic de cei împotriva cărora a depus plângeri la Parchet, respectiv șeful Serviciului Biroului de Identificare a Animalelor din cadrul DSVSA Buzău, Caloian Liviu Mihai și a Julietei Mirabela Cadar, consilier al aceluiași serviciu. Strînși cu ușa, aceștia au chemat “artileria grea”, chiar de la ANSVSA, pe numiții Liviu Săftescu, șeful Identificării Animalelor din cadrul ANSVSA, care însoțit de o subalternă, Beatrice Udrea, a demarat un nou control la CA Rosseti, unde profesează doctorul Popa, în speranța probabil că acesta se va speria și-și va retrage plângerea depusă la Parchet împotriva lui Caloian.

Mai mult, ei motivează acest control, după cum a aflat chiar Adrian Popa pe surse, pe o sesizare verbală împotriva sa, reclamație total nefondată după cum ne-a declarat chiar el. De fapt, se urmărește ceva mult mai grav, chiar înlăturarea de la CA Rosseti a medicului Popa, prin rezilierea contractului de concesiune, și aducerea în loc a unui alt cadru medical obedient acestei adevărate mafii, cu ghilimelele de rigoare, care acționează în acest sistem de unde nu ieșit mai nimic la suprafață până acum. Controlorii veniți de la București, deși nu aveau competența necesară și nu au fost însoțiți așa cum ar fi fost firesc de un alt medic calificat în domeniu, au  lărgit acțiunea de control de la identificare la controlul sănătății animalelor, deși aceasta nu intra în obiectul lor de activitate. Ba mai mult, au încercat să afle și ce alte activități comerciale mai desfășoară medicul din CA Rosseti, și dacă este autorizat în acest sens, fiind profund dezamăgiți că Adrian Popa are toate documentele în ordine, chiar și atestat pentru transport animale vii, fiind unul dintre puținii medici din județ cu o astfel de calificare.

Prin urmare, așa cum ne-a declarat, Adrian Popa nu se va lăsa intimidat și nu va renunța la acest război artificial creat de cei enumerați mai sus și care trebuie să se aștepte la un adevărat val de plângeri penale pe care le va depune cadrul medical în încercarea sa de a-și găsi dreptatea. Vom reveni cu alte informații incendiare și zilele următoare.